Ana sayfa Sosyal Medya Magazinden uzak duran Funda Eryiğit, şöhret ile arasındaki dengeyi nasıl kurduğunu anlattı!

Magazinden uzak duran Funda Eryiğit, şöhret ile arasındaki dengeyi nasıl kurduğunu anlattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Saylak’ın yönettiği Nuh Boğuldu filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile baş rolü paylaşan oyuncu Funda Eryiğit Alem Dergisi’ne röportaj verdi. Dergi için objektif karşısına geçen oyuncu röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllardır kameraların karşısında olmasına rağmen şöhretle arasındaki ilişkiyi çok iyi dengeleyen ve magazin basınına mesafeli duruşuyla dikkat çeken oyuncu bunun sırrını şu sözlerle açıkladı;

“Kendimi mesleğimle ortaya koymayı tercih ettim. Arzu ettiğim yaşamın peşinden koştum, onun da çok önemli bir parçası şöhret olmak değil, oyunculuktu. Tanınmak zaman içinde yaptığım işlerle gelen bir sonuç oldu. Bu da güzel bir denge sağladı hayatımda.”

Magazinden uzak duran Funda Eryiğit, şöhret ile arasındaki dengeyi nasıl kurduğunu anlattı! 8

Funda Eryiğit oyunculuğa dair en büyük motivasyonun ise keşfetmek olduğunu söyleyerek; “İnsana dair şeylerin peşine düşmek; anlamaya, empati kurmaya çalışmak, aktarmaya çabalamak nedense motive ediyor beni.

Bir karakterde ya da bir hikayede kurcalanacak, keşfedilecek bir şey sezdiğim zaman kendiliğinden hevesleniyorum. Kendimi karaktere kaptırmam ancak “Kestik” lafını duyunca her şey hemen birden bitivermiyor, aklımda dolanmaya devam ediyor ya da yoğun bir sahneyse hissi kalabiliyor” şeklinde konuştu.

Magazinden uzak duran Funda Eryiğit, şöhret ile arasındaki dengeyi nasıl kurduğunu anlattı! 9

Timsah Ateşi adlı tiyatro oyununda Hazar Ergüçlü ile aynı sahneyi paylaşan Funda Eryiğit, yeni oyunu ve partneri hakkında ise şunları söyledi; Çok severek oynadığımız bir oyun. Kubilay (Tunçer) ve Hazar’la birlikte olmak da çok güzel.

Sahnede de kuliste de birlikte olmak güzel. Zaman geçirdikçe birbirini daha çok anlayan, dinleyen bir ikili oluyoruz. Fikirlerimizi teklifsizce paylaşabiliyoruz, birbirimizi idare edebiliyoruz, yeri geldiğinde motive ediyoruz. Sahnede rahat hissetmek için bunlar önemli şeyler bence.”