Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisi Gizli Kalsın, çok sevilen bir ismi üç yıl sonra ekrana döndürüyor!

Fox TV’nin yeni dizisi Gizli Kalsın, çok sevilen bir ismi üç yıl sonra ekrana döndürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin hazırlıklarına devam ettiği yaz dizisi Gizli Kalsın’da çalışmalar son hız devam ediyor. Başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın paylaşacağı dizinin kadrosuna katılan bir isim üç yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor.

Yağmur Ünal’ın sahibi olduğu No:9 isimli yapım şirketi tarafından çekilecek Gizli Kalsın isimli dizi yaz aylarında Fox TV’de yayınlanacak. Daha önce Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrollerini paylaştığı Dolunay dizisiyle büyük bir başarı elde eden yapım şirketinin yeni dizisi merakla bekleniyor.

Gizli Kalsın dizisinin başrollerinde Kardeşlerim dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Halit Özgür Sarı ve Mucize Doktor’daki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Sinem Ünsal yer alıyor. Dizi, ekranların en sevilen oyuncularından biri olan Şebnem Sönmez’i de üç yıl sonra ekranlara döndürüyor.

Fox TV’nin yeni dizisi Gizli Kalsın, çok sevilen bir ismi üç yıl sonra ekrana döndürüyor! 7

Tiyatro kökenli 53 yaşındaki deneyimli oyuncu Bir Demet Tiyatro’daki Mücver karakteriyle herkesin kalbini kazanmıştı. Daha sonra Çarli İş Başında, Yedi Numara, Avrupa Yakası, Elveda Rumeli gibi başarılı yapımlarda rol alan Şebnem Sönmez en son 2019 yılında yayınlanan Çarpışma dizisiyle ekrana gelmişti. Şebnem Sönmez halen vizyonda olan Bergen filmiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Deneyimli oyuncu filmde Bergen’in müzik öğretmenini canlandırıyor.

Şebnem Sönmez’in Aynur karakteri ile yer alacağı Gizli Kalsın dizisinde, Sinem Ünsal, Mucize Doktor’da olduğu gibi yine Nazlı karakteri ile ekranda yer alacak. Sinem Ünsal doktor Nazlı karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalamış, ardından rol aldığı Elbet Bir Gün’de ise istediği başarıyı elde edememişti.

Daha önce Kardeş Payı, İşler Güçler gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Şinasi Yurtsever’in de Namık karakteri ile yer alacağı dizi, iki sivil polisin eğlenceli macerasını anlatacak.