Ana sayfa Sosyal Medya Ushan Çakır uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüyor!

Ushan Çakır uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2003 yılından bu yana çeşitli projelerde önemli rollerde yer alarak kendisine etkili bir kariyer oluşturan Ushan Çakır, bir süredir televizyon dizilerinden uzakta duruyordu. Ünlü oyuncunun yeni sezonda yeniden hayranları ile buluşacağı dizi ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer alacağı Aile isimli yeni Show TV dizisinin oyuncu kadrosunda Ushan Çakır da bulunuyor. Ati isimli karakter ile birlikte yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olan oyuncu, Aile dizisinin etkili oyuncu kadrosu arasına katılarak 2023 yılının en çok merak edilen işinden rol kapmış oldu.

Yüsra Geyik, Canan Ergüder, Emel Göksu gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Aile isimli dizi, 2023 yılının başlarında ekrana gelecek ve Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı proje büyük bir beklenti oluşturdu. Bir çiftlikte yaşayan geniş bir ailenin hikayesi olarak öne çıkan dizi için oyuncu arayışları da devam ediyor.

Ushan Çakır’ın canlandıracağı Ati karakterinin hikayedeki konumu ve detayları merak edilirken, oyuncunun uzun bir aradan sonra yeniden televizyona dönecek olması da hayranlarını mutlu eden bir gelişme oldu.

Ushan Çakır uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüyor! 7

2021 yılında Kahraman Babam isimli dizide başrolde yer alan Ushan Çakır, bu projenin kısa süreli olmasının ardından 1,5 yıldır televizyon dizileri için yapılan teklifleri değerlendirmek istememişti. Dijital dizi projeleri İlk ve Son ile Mevlana’da rol alan oyuncu, ayrıca sinema filmleriyle de bu süreçte çalışmaya devam etti.

Ushan Çakır, 2023 yılının başlarında Aile dizisiyle birlikte yeniden televizyonda izleyicilerin karşısında olacak.