Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi karakterleri arasında yüzsüzlükte Camdaki Kız ve Yalı Çapkını’nın jönleri bir numara!

Dizi karakterleri arasında yüzsüzlükte Camdaki Kız ve Yalı Çapkını’nın jönleri bir numara!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en çok izlenen dizisi olarak öne çıkan Yalı Çapkını, Star TV ekranında Cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Yine sezonun çok iyi reyting alan bir başka dizisi ise perşembe akşamları Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız… İki dizi de müthiş bir ilgi görüyor ve milyonlarca izleyiciyi ekran başına topluyor.

İki dizide de iki erkek karakter var ki, dizi hayranları onları yüzsüzlükte bir numara olarak görüyor. 3 sezondur yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterini Feyyaz Şerifoğlu canlandırıyor. Karısı Nalan’ı aldatan, ona önem vermeyen ve sanki hiçbir şey kendi suçu değilmiş gibi davranan Sedat, birçok izleyiciye göre yüzsüzlük noktasında dizi tarihine geçmeye aday.

Dizi karakterleri arasında yüzsüzlükte Camdaki Kız ve Yalı Çapkını'nın jönleri bir numara! 8

Feyyaz Şerifoğlu’nun da karakterin duygusunu izleyicilere yansıtan oyunculuğu ile birlikte Sedat karakteri televizyon dizileri arasında yüzsüzlük sıralamasında birinciliğe oynayabilecek düzeyde.

Benzer bir karakter de Yalı Çapkını dizisinde var. Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir’i son dönemde popüler hale getiren en önemli nedenlerden birisi de bu yüzsüzlük meselesi.

Ferit karakterini de aynı Sedat gibi kendi hatalarını kabul etmeyen bir kişilik olarak gören dizi hayranları, yüzsüzlükte Sedat ile Ferit’in yarışabileceğini düşünüyor.

Dizi karakterleri arasında yüzsüzlükte Camdaki Kız ve Yalı Çapkını'nın jönleri bir numara! 9

Camdaki Kız ve Yalı Çapkını dizilerinin iki erkek karakterinin hatalarını kabul etmeyen, bunları düzeltmeye çalışmayan, karşısındakine değer vermeyen ve yaşananları da kendi hatası olarak görmeyen tipler olmaları toplumsal anlamda da bir mesaj veriyor.

Son yıllarda yüzsüzlüğün toplum arasında iyice arttığı bir ortam yaşanırken, bunun dizilere de yansıması hiç şaşırtıcı değil.