Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinden ayrılıp Yürek Çıkmazı’na katılan ve izleyicileri deli eden ünlü oyuncu kim?

Baba dizisinden ayrılıp Yürek Çıkmazı’na katılan ve izleyicileri deli eden ünlü oyuncu kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları TRT1 ekranında yayınlanan ve hikayesi ile izleyenleri derinden etkileyen Yürek Çıkmazı isimli dizinin önemli karakterlerinden birisi de Feride… Bu karakteri canlandıran oyuncu ise Dilara Aksüyek’ten başkası değil. Feride, izleyenleri deli ediyor çünkü zalim babasının tarafında ve olayları çarpıtması, yalanlarla kardeşlerini kandırmasının yanı sıra kötülüğün vücut bulmuş hali gibi bir noktaya doğru ilerliyor.

Dilara Aksüyek, Yürek Çıkmazı dizisinden önce Baba isimli Show TV dizisinde rol aldı. Elif karakteri ile izlediğimiz oyuncu, daha önce Arıza isimli yapımda birlikte rol aldığı Tolga Sarıtaş ile bir kez daha kamera karşısına Baba dizisiyle geçmişti. Ancak Dilara Aksüyek’in bu dizideki varlığı sadece 9 bölüm sürdü. Yeni sezonda Yürek Çıkmazı isimli TRT1 dizisine katılan ünlü oyuncu, Feride karakteri ile izleyicileri adeta sinir ediyor.

20 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 7. bölümde babası Yılmaz’ın kızı Feride’ye attığı tokat, birçok izleyicinin içinin yağlarını eritti. Dizi hayranları, “Feride’ye atılan tokat ile içim soğudu” diye yorumlar yapıyor.

Feride’nin yaptıkları nedeniyle pişman olmasını isteyen Yürek Çıkmazı dizisinin izleyicileri, ancak onun akıllanacağına da pek inanmıyor. Feride’nin babası Yılmaz’ın tüm kötülüklerine ve zalimliklerini görmezden gelmesi, her türlü yalanı söyleyebilmesi izleyenleri sinir etmişti.

Şimdi ise babasından yediği bu tokadın ardından kardeşlerinin tarafına geçip geçmeyeceği merak ediliyor. Dizi hayranları, “Feride sonunda babasının nasıl aşağılık bir adam olduğunu öğrenecek” diyerek karakterin değişeceğini düşünen birçok kişi var.

Ancak gözlerinin önünde duranı dahi göremeyen birçok insan olduğu bir ortamda, Feride karakteri için de senaristler benzer bir tavrı sürdürür ise şaşırmamak lazım.

Yürek Çıkmazı dizisi hayranları da Feride karakterinin bundan sonra ne yapacağını yakından takip edecek.