Ana sayfa Dizi Haberleri 2022 yılının şansızlarından Bahar Şahin, 2023’e üst üste projelerle damga vurmaya geliyor!

2022 yılının şansızlarından Bahar Şahin, 2023’e üst üste projelerle damga vurmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Bahar Şahin, 2015 yılında Ulan İstanbul dizisi ile başladığı oyunculuk kariyerinde, O Hayat Benim projesiyle büyük çıkış sağlamıştı. Müge karakteri ile yer aldığı bu dizide geniş bir hayran kitlesi tarafından sahiplenilen oyuncu, sonraki süreçte hem dizi hem de sinema filmlerinin aranılan yüzlerinden birisi oldu.

Lise Devriyesi, Kayıtdışı, Servet dizileri ile tecrübe kazanan Bahar Şahin’e asıl büyük popülerliği kazandıran dizi ise Zalim İstanbul oldu. Bu projede Ceren karakteri ile hikayenin en kilit isimlerinden birisi olması, genç oyuncunun popüler bir isim haline gelmesini sağladı.

Zalim İstanbul dizisinden sonra bir süre dinlenmeye çekilen Bahar Şahin, dijital dizi Duran’ın yanı sıra geçen sezon Gülümse Kaderine isimli televizyon dizisinde başroldeydi. Gülümse Kaderine kısa süreli bir iş olunca, oyuncu için 2022 yılı bu talihsizlik ile tamamlandı.

2023 yılında ise hem sinemada Hiç, Zevcat ve Roza filmleri ile adından söz ettiren Bahar Şahin, ayrıca Fox TV’nin iddialı aksiyon dizisi Tetikçinin Oğlu ile de izleyicilerin karşısına geri dönmeye hazırlanıyor.

2022 yılının şansızlarından Bahar Şahin, 2023'e üst üste projelerle damga vurmaya geliyor! 7

Yeni dizisindeki imajı yayınlanan fragman ile ortaya çıkan ünlü oyuncu, birbirinden tecrübeli isimlerle aynı seti paylaşacak. Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Esra Kızıldoğan gibi tecrübeli isimlerle bir arada olmak genç oyuncu için de etkileyici yeni bir deneyim olacaktır.

Bahar Şahin, yeni Fox TV dizisinde Genco Özak ile partner olacak ve iki genç ismin ortaya koyacağı sinerji şimdiden merak konusu oldu.

Bahar Şahin hayranları oyuncunun yeni dizideki rolünün detaylarını da çok merak ediyor.

Genel hikaye ve senaryosu 4 sezon süren Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum’a ait olan dizininin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek oturuyor.

Etkileyici kadrosu, heyecan verici hikayesi ve dikkat çeken fragmanları ile Tetikçinin Oğlu dizisi için milyonlarca izleyici heyecanla beklemeye başladı. Bahar Şahin hayranları da sosyal medyada paylaşımlarla oyuncunun yeniden ekrana dönüşünü kutluyor.