Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Fırat Tanış’ın kızıyla birlikte fotoğrafları hayranlarını mest etti!..

Usta oyuncu Fırat Tanış’ın kızıyla birlikte fotoğrafları hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Her rol aldığı yapımda canlandırdığı birbirinden farklı rollerle projelerin unutulmaz karakterlerine imzasını atan yetenekli oyuncu Fırat Tanış, İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı ‘Adem’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Canlandırdığı karakterleri adeta üzerine bir gömlek gibi giyen ve çok da başarılı işlere imzasını atan Fırat Tanış Netflix’de yayınlanan Kulüp dizisinde canlandırdığı ‘Aziz’ karakteriyle de ekranlara damga vurdu.

Oyuncu, yeni sezonda Show TV’de yayınlanan Aziz dizisinde de Fransız delegesi ‘Mösyö Pierre’ karakterine hayat veriyor. Oyuncu yoğun iş hayatından geri kalan zamanın çoğunu ailesiyle birlikte geçiriyor.

Kızıyla vakit geçirmeyi seven oyuncu bu anlarını sosyal medya hesabından da paylaşıyor. Fırat Tanış geçtiğimiz hafta sonu kızıyla birlikte Atatürk Arboretumunu gezdi.

Usta oyuncu Fırat Tanış'ın kızıyla birlikte fotoğrafları hayranlarını mest etti!.. 7

Paylaşımına; ‘Canım kızımla Atatürk Arboretumunda şahane bir gezi yaptık bu pazar’ notunu düşen oyuncunun küçük kızının sevimliliği ise takipçilerini mest etti.

2014 yılında Kübra Tanış ile evlenen usta oyuncu aynı yıl baba oldu. Oyuncunun kızı Zeyno ile yaptığı paylaşım takipçilerinden, ‘Maaşallah’ ve ‘Çok güzelsiniz’ şeklinde pek çok yorum aldı.