Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, günümüzün hastalığı sosyal medyayı bir dizisine taşıyor!

Fox TV, günümüzün hastalığı sosyal medyayı bir dizisine taşıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yepyeni bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Ayşegül Harikalar Diyarında isimli dizi günümüzün en büyük tutkusu sosyal medyayı gündeme getirmeye hazırlanıyor.

Bu sezon arka arkaya final yapan dizileri sebebiyle şanssız bir dönem yaşayan ama en sonunda Mahkum dizisiyle reytinglerde başarıyı yakalayan Fox TV yeni diziler için hazırlıklarını sürdürüyor. Kanalın 2022 yılında ekrana getirmeyi planladığı dizlerden biri de Ayşegül Harikalar Diyarında.

Yeni diziyle ilgili henüz kesinleşen bir bilgi yok. Ancak konusunun ne olacağı belli. Bir gençlik dizisi olan Ayşegül Harikalar Diyarında, günümüzün en önemli iletişim araçlarından ama aynı zamanda sorunlarından biri olan sosyal medyayı ve hayatımıza etkisini günümüze taşıyacak.

Fox TV, günümüzün hastalığı sosyal medyayı bir dizisine taşıyor! 7

Dizide Ece, Ayşegül ve Gamze isimli üç kahramanın hikayesi anlatılacak. Kızlardan Ece’nin sosyal medya ile değişen hayatı aktarılırken, diğer iki genç kızın da kuaförde çalıştığı farklı yaşamları ekrana gelecek.

Tims&B’nin yapımcılığında çekilecek dizinin hazırlıkları sürüyor. Oyuncu arayışlarının devam ettiği dizinin kahramanı üç genç kızı canlandıracak isimler henüz belli değil. Dizinin her şey yolunda giderse nisan ayında Fox TV’de izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Yayınlanacağı tarih itibariyle yaz dizisi olması beklenen Ayşegül Harikalar Diyarında dizisinin özellikle genç izleyici kitlesini yakalaması umut ediliyor. Dizinin, çok iddialı bir şekilde geleceği de belirtiliyor.