Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in iki dev oyuncusu yeni bir projede bir araya geliyor!

İstanbullu Gelin’in iki dev oyuncusu yeni bir projede bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan ilk TV dizisi olan İstanbullu Gelin, 2017 yılında ekrana gelmeye başlamış ve yayınlandığı dönem Türkiye’de fırtınalar estirmişti. Fırtınalı bir aşkı ve köklü bir ailenin hikayesini anlatan dizinin çok önemli iki oyuncusu yeni bir projede bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Müzisyen genç bir kadınla Bursa’nın köklü zengin bir ailesinin oğlunun aşkını anlatan İstanbullu Gelin, sadece Türkiye’de değil yurt dışında büyük ilgi görmüştü. İstanbullu Gelin’de Aslı Enver ve Özcan Deniz’in yanı sıra İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış gibi çok deneyimli oyuncular da vardı.

İstanbullu Gelin’in, sona ermesinin üzerinden yaklaşık üç yıl geçtikten sonra iki önemli oyuncusu yeni bir projede bir araya geliyor. Dizide Süreyya’yı canlandıran Aslı Enver ve kayınvalidesi Esma’ya hayat veren İpek Bilgin Sırça isimli tiyatro oyununda birlikte yer alacak.

İstanbullu Gelin’in iki dev oyuncusu yeni bir projede bir araya geliyor! 7

Tiyatro oyunuyla ilgili henüz hiçbir açıklama yok. Aslı Enver ve İpek Bilgin daha önce bir tiyatro oyununda daha birlikte çalışmıştı. İpek Bilgin, Personel isimli tiyatro oyununda Aslı Enver’in koçluğunu üstlenmişti.

Bu arada Aslı Enver, iki yıl önce rol aldığı Babil’den sonra bir daha dizi setlerine adım atmadı. Pandemi sebebiyle uzun süre herhangi bir projede yer almayan Enver, bu arada Sen Yaşamaya Bak isimli bir filmde rol aldı. Enver, belli ki bu kez tercihini dizi değil tiyatrodan yana kullandı.

Aslı Enver bir süre önce yaptığı açıklamada film çekimlerini tamamladığını duyurmuştu. Yetenekli oyuncu yeniden setlere dönmek için doğru projeyi beklediğini söylemişti.