Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Hatice Aslan’dan yıllar sonra gelen Ferhunde Hanımlar itirafı!..

Usta oyuncu Hatice Aslan’dan yıllar sonra gelen Ferhunde Hanımlar itirafı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Usta oyuncu Hatice Aslan Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisiyle  izleyiciyle buluşuyor. Oyuncu dizide Kutsi’nin canlandırdığı ‘Dündar’ karakterinin ablası ‘Benan’a hayat veriyor.

Instagram hesabından dizi setinden paylaşım yapan Hatice Aslan’ın hayranları fotoğraflara oyuncunun performansıyla ilgili övgü dolu yorumlarda bulundular. Hayranları Hatice Aslan’ın, Annemizi Saklarken dizisinde yine ustalığını konuşturduğu konusunda hem fikir.

Usta oyuncu Hatice Aslan'dan yıllar sonra gelen Ferhunde Hanımlar itirafı!.. 8

Öte yandan, Efe Tunçer ile Meriç Ural’ın hazırlayıp sunduğu YouTube programı ‘Teras Noir’e konuk olan oyuncu programda samimi açıklamalarda bulundu.

Bugüne kadar ekranlarda pek çok farklı rolü başarıyla canlandıran oyuncunun geniş ve renkli bir karakter skalası var. Usta oyuncu bu konuda, “Çok zor senaryo reddederim, sadece karakteri merak ederim, dizi tutar mı? tutmaz mı? diye düşünmem” açıklamasını yaptı.

Yıllar önce, çekimleri Ankara’da yapılan, TRT1 ve Star kanallarında yayınlanan Ferhunde Hanımlar adlı dizide 7 yıl boyunca ‘Necla’ karakterini canlandıran oyuncu, o dönemlere ait itiraflarda da bulundu.

Usta oyuncu Hatice Aslan'dan yıllar sonra gelen Ferhunde Hanımlar itirafı!.. 9

Hatice Aslan, Ferhunde Hanımlar dizisinde giydiği bütün kıyafetlerin kendisine ait olduğunu ve karakteri için düzenli alışveriş yaptığını, o dönem her oyuncunun bu şekilde sete gittiğini söyledi.

Hala bu özelliğinin devam ettiğini söyleyen Hatice Aslan, ‘Benan’a yakışacağını düşündüğüm bazı kıyafetleri halen Annemizi Saklarken’in setine getiririm şeklinde konuştu.

Bunu yaparken kimsenin işine müdahale etmemeye de özen gösterdiğine dikkat çeken Hatice Aslan, ‘O dönemden günümüze neyi taşımak isterdiniz?’ sorusuna, “Taşıdığımız amatör ruh ve karakteri sahiplenme ruhunu” yanıtını verdi.

Hatice Aslan’ın konuk olduğu Teras Noir Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;