Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz, Ada Masalı fanlarının hakkını teslim etti!

Alp Navruz, Ada Masalı fanlarının hakkını teslim etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde yer aldığı Ada Masalı dizisi 25. bölümde bitti. Bu süreç boyunca dizi hayranları başladığından bitene kadar sosyal medyada çok güçlü bir destek buldu.

Hayranlar, sosyal medyada dizi hakkında çok geniş bir etkileşim oluşturdu. Dizinin hayranları milyonlarca paylaşım yaparak büyük destekte bulundu. Uzun süre Ada Masalı dizisi sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi projesi olarak ön plandaydı. Dizinin hayranları yaptıkları güçlü paylaşımlarla Ada Masalı’nın bu noktaya kadar gelmesi için büyük destek sunmuş oldu. Star TV’nin düşük reytinglerine rağmen dizisi 25. bölüme kadar sürdürmüş olmasının altında sosyal medya etkileşimlerinin de olumlu payı vardı.

Bu konuyu değerlendiren Alp Navruz, “Tabii ki ilgi görmek hoşumuza gidiyor. Buradan sizin aracılığınız ile izleyicilerimize teşekkür ediyorum. Çok destek oldular dizi boyuncu, hala da devam ediyorlar” dedi. Oyuncu, bu sözleri ile hayranların verdiği emeğe dikkat çekti ve onlara haklarını teslim etti.

Yurt dışında da Ada Masalı dizisinin çok sevildiği biliniyor. Alp Navruz, yurt dışına dizinin satıldığını ve bu sürecin devam ettiğini anlattı.

Yeni platformlardan kendisine gelen teklifleri değerlendirdiğini anlatan oyuncu, görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Oyuncu, “Şu an dinlenmeyi tercih ediyorum. Yoğun bir süreçten geçtim ve yazın çalışmak gerçekten zormuş. İzmir’de özellikle. Bu süreci atlattığım için şu an dinlenmeyi hak ettiğimi düşünüyorum” açıklamasını yaptı.