Ana sayfa Dizi Haberleri Yakında kamera karşısına geçecek olan Hazal Filiz Küçükköse hangi dizileri izliyor?

Yakında kamera karşısına geçecek olan Hazal Filiz Küçükköse hangi dizileri izliyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sürekli ekranda gördüğümüz oyuncuların, sürekli sette olduklarından düzenli bir şekilde dizi izleme fırsatı olmuyor. Ancak bir süredir setlerden uzak olan Hazal Filiz Küçükköse’nin bu aralar dizi izlemeye fırsatı olmuş. Güzel oyuncu iki diziden vazgeçemiyor.

Genç oyuncu Hazal Filiz Küçükköse iki yıldır setlerden uzakta. En son 2020 yılında Zemheri dizisinde izlediğimiz Küçükköse çok yakından yeniden setlere dönüyor. Çalışmadığı dönemde bol bol dizi izleme fırsatı olan genç oyuncu en çok hangi dizileri sevdiğini söyledi.

Hazal Filiz Küçükköse bir röportajında, Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma ve Kanal D dizisi Yargı’yı kaçırmadığını söyledi. Güzel oyuncu sadece bu iki diziyi seyrettiğini belirtti. Ancak muhtemelen Küçükköse’nin yakında dizi izlemeye fırsatı olmayacak.

Yakında kamera karşısına geçecek olan Hazal Filiz Küçükköse hangi dizileri izliyor? 7

Güzel oyuncu çok yakında Ay Yapım’ın yeni projesi Kötü Adamın 10 Günü filmi için ünlü oyuncu Nejat İşler ile birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Kötü Adamın 10 Günü adlı film, Mehmet Eroğlu’nun eserinden uyarlanan İyi Adamın 10 Günü adlı filmin devam filmi olacak.

Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı filmin baş rolünde Nejat İşler bulunuyor. Avukat Sadık olarak izlediğimiz Nejat İşler, yeniden hayranları ile buluşacak. Hazal Köse’nin canlandıracağı rolle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Kötü Adamın 10 Günü, iki yıl aradan sonra setlere dönmesini sağladığı için Hazal Filiz Küçükköse için ayrı bir önem taşıyor. Güzel oyuncu sürekli benzer rol teklifleri yapıldığını ve kendisini tekrar etmek istemediği için de çok farklı roller olmazsa projelerde yer almama kararı aldığını söylemişti.