Ana sayfa Dizi Haberleri Usta yönetmen Çağan Irmak’ın Netflix için çektiği Yaratılan dizisinin çekimleri başladı!..

Usta yönetmen Çağan Irmak’ın Netflix için çektiği Yaratılan dizisinin çekimleri başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar pek çok başarılı dizi ve filme imzasını atan yetenekli yönetmen Çağan Irmak çok konuşulacak projelere imza atmaya devam ediyor.

En son Blu TV için Çağatay Ulusoy’un baş rolünde yer aldığı  Yeşilçam dizisini çeken usta yönetmen Netflix için çekeceği ilk dizi projesi Yaratılan için sete çıktı.

Çağan Irmak, yeni dizisinde sadece yönetmen değil, senarist olarak da karşımıza çıkacak. Çağan Irmak’ın, Netflix için çekeceği yeni proje bir mini dizi olacak. 03 Medya yapımcılığında çekilecek dizinin senaryosu da Çağan Irmak tarafından kaleme alınıyor.

Sekiz bölümden oluşacak dizinin konusuyla ilgili net bir bilgi yok. Her dizisinde izleyicinin kalbine dokunan duygusal hikayeleriyle dikkat çeken Çağan Irmak’ın bu projesinin de sıra dışı bir hikayeye sahip olduğu belirtiliyor.

Usta yönetmen Çağan Irmak'ın Netflix için çektiği Yaratılan dizisinin çekimleri başladı!.. 7

O3 Medya’nın instagram hesabından yapılan paylaşımda Çağan Irmak’ın sete çıktığı duyuruldu. Bir dönem projesi olan Yaratılan dizisini merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi  bulunuyor.

Görüntü yönetmenliğini Ahmet Sesigürgil’in yaptığı Yaratılan’ın oyuncu kadrosunda Bülent Şakrak, Devrim Yakut, Erkan Kolçak Köstendil, Taner Ölmez ve Durul Bazan gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin çekimleri Bursa ve İstanbul’da gerçekleştirilecek.