Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

Yalnız Kurt dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmaya başlanan Yalnız Kurt isimli dizinin ilk bölümü büyük bir ilgi gördü. Dizi daha ilk bölümü ile birlikte tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik koltuğuna oturdu.

Osman Sınav’ın imzasını taşıyan ve istihbarat ağırlıklı bir dizi olan Yalnız Kurt’da başrollerde Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Yaprak Medine, Deniz Evin ile Polan Bilgin gibi önemli bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Türkiye’nin yakın geçmişinde yaşanan önemli olayların iç yüzünün de yansıtılma iddiasını taşıyan Yalnız Kurt dizisinin Cuma rekabetine çok başarılı bir şekilde giriş yapması dikkatleri çekti.

Fragmanlara büyük ilgi gösteren dizi hayranları ekran başında da Osman Sınav’ın yeni projesine büyük ilgi gösterdi. Deli Yürek, Kurtlar Vadisi ve Sen Anlat Karadeniz isimli dizilerle sektörün önemli isimlerinden birisi olan yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın dizilerini merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi olduğu da bir kez daha ortaya çıktı.

Yalnız Kurt dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı? 7

Hasan Denizyaran ile Damla Colbay, genç ve yetenekli isimler olarak Yalnız Kurt dizisinin iki önemli karakterine hayat veriyor. Esra olarak izlediğimiz Damla Colbay geçen sezon Hekimoğlu dizisinde etkili bir çıkış yapmıştı.

Hasan Denizyaran ise Altay Kurtoğlu karakteri ile yeni bir hikayenin yeni kahramanı olma yolunda güçlü bir adım attı.

atv, Yalnız Kurt dizisi ile birlikte uzun süredir diğer kanallara kaptırdığı Cuma rekabetindeki birinciliği yeniden eline almış oldu.