Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu bu sefer tokadı Sefirin Kızı’ndan yedi!

Uyanış Büyük Selçuklu bu sefer tokadı Sefirin Kızı’ndan yedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları diziler arası reyting yarışları çok çetin geçiyor… TRT1 ekranında büyük bir ilgi ile izlenen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin totalde izleyici kaybetmeye başladığı artık netleşti. Geçtiğimiz hafta 100.bölümüyle Çukur, totalde rakibini geçerek uzun bir zaman sonra birincilik sevinci yaşamıştı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bu hafta hem Çukur’a hem de Sefirin Kızı dizisine total grubunda geçildi… Dün akşam günün en çok izlenen ilk 3 yapımı; Çukur, Sefirin Kızı ve Uyanış Büyük Selçuklu olarak sıralandı. Aslında bu sadece TRT1 dizisinin düşüşünü değil, Çukur’dan sonra Sefirin Kızı’nın da yükselişini anlatıyor…

AB ve ABC1 gruplarında ise Uyanış Büyük Selçuklu rakiplerine birinciliği kaptıracak gibi de durmuyor. TRT1 dizisi yine başarılı sonuçlar alarak dün akşam da zirvede yer almayı başardı. Son haftalarda Çukur dizisi gibi Sefirin Kızı’nın da müthiş bir çıkışta olduğunu reytinglerde görmekteyiz.

Yasak Elma ise, dün akşamki bölümüyle totalde dördüncü durumda bulunuyor. Dizinin AB ve ABC1 gruplarında 6. sırada yer aldığını da hatırlatalım.

Çukur dizisinin güçlü hikayesi AB ve ABC1 gruplarında da iyi durumda olmasını sağlıyor… Sefirin Kızı da yine kendi izleyicilerini taşımayı başardı…

Yasak Elma dizisi ise 85. bölümden itibaren birçok karakterin ayrılması ve hikayenin yön değiştirmeye başlaması ile birlikte yükseliş mi yoksa düşüş mü sergileyecek, bu konu mercek altında olacaktır.

İşte 2 Kasım Pazartesi günü ilk 10 program listesi:

Uyanış Büyük Selçuklu bu sefer tokadı Sefirin Kızı'ndan yedi! 1