Ana sayfa Sosyal Medya Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba gibi bir başlangıç yaptı!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba gibi bir başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle ilk bölümüyle buluşan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yankısı çok olumlu oldu… Usta isimlerin başrollerde yer aldığı dizinin hem çekim kalitesi hem oyunculuk performansları hem müzikleri hem de o döneme uygun hazırlanan tüm mekanlar ve aksesuarlar ile çok dikkat çekti.

Dizinin savaş sahneleri de oldukça başarılıydı. Aylarca yapılan hazırlıktan sonra çok güçlü bir başlangıç yapan dizinin aynı tempoda devam edip edemeyeceği de merakla bekleniyor…

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda bazı oyuncular öne çıktı. Özellikle Ahmet Sencer karakteri ile Ekin Koç, en çok konuşulan isimlerin başında geliyordu. Ayrıca Nizamülmülk karakteri ile Mehmet Özgür de hayranlık uyandıran performansı ile takdir kazandı. Kurtlar Vadisi dizisinin Memati’si olarak öne çıkan Gürkan Uygun’un Hasan Sabbah olarak ekranda yer aldığı dizinin tüm oyuncu kadrosu şöyle:

Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu, Nik Xhelilaj ve Erdem Akakçe bulunuyor.

Terken Hatun karakterinde Hatice Şendil, Elçin Hatun rolünde Leyla Lydia Tuğutlu ve Turna Hatun olarak da Sevda Erginci dikkat çeken kadın oyuncular arasındaydı.

Sosyal medyada Kurtlar Vadisi dizisini andıran müzik çok konuşuldu. Dizideki bazı sözler de sosyal medyada sıklıkla kullanıldı. İşte sosyal medyaya yansıyan bazı farklı görüşler:

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba gibi bir başlangıç yaptı! 11 Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba gibi bir başlangıç yaptı! 12 Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba gibi bir başlangıç yaptı! 13 Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba gibi bir başlangıç yaptı! 14 Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bomba gibi bir başlangıç yaptı! 15