Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı yerinde kaldı, Öğretmen dizisinin günü değişti! Savaşçı ortadan kayboldu!

Sen Çal Kapımı yerinde kaldı, Öğretmen dizisinin günü değişti! Savaşçı ortadan kayboldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı, çarşamba akşamları o kadar başarılı bir çıkış yaptı ki, geçtiğimiz sezon başlayan ve büyük ilgi gören Öğretmen dizisini yerinden etti.

Bir süredir ne zaman başlayacağı merakla beklenen Öğretmen dizisinin 11 Ekim Pazar günü ekranda olacağı duyuruldu. Fox TV’den paylaşılan fragmanda yeni görüntüler yayınlandı ve dizinin 11 Ekim Pazar saat 20.00’da 5. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacağı duyuruldu.

Öğretmen dizisinin gün değiştirmesi Sen Çal Kapımı dizisinin de büyük başarısını gösteriyor. Ancak aynı zamanda çekimleri henüz başlamayan ve akıbeti de belirsizleşen Savaşçı dizisinin de elindeki büyük fırsatı kaçırdığını gösteriyor.

İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Sezer’in başrollerinde yer aldığı Öğretmen dizisinin başlaması hayranlarını da çok sevindirdi.

Sen Çal Kapımı hayranları da dizilerinin aynı gününde kalmasından son derece memnun.

Ancak Savaşçı dizisinin bu saatten sonra ekrana dönüşünün daha da zorlaşmış olması bu yapımın hayranlarını bir hayli üzdü.

Limon Yapım’ın bazı oyuncularla anlaşmaya çalıştığı ve dizinin çekimleri için hazırlık yaptığı belirtiliyor. Ancak elinde halen 2 dizisi bulunan Fox TV’nin Savaşçı için şimdilik yeri yok.

2 Ekim Cuma günü final yapacak olan Bay Yanlış’ın yerine de Kimsesizler dizisinin başlaması beklenebilir.  Fox TV’nin ayrıca çekimleri başlayacak olan Kefaret ve henüz rafta bulunan Bir Annenin Günahı dizilerinin olduğunu da hatırlatalım.