Ana sayfa Dizi Fragmanları Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hayranları son karar ile üzüldü!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hayranları son karar ile üzüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonuna damgasını vuran dizilerden birisi de kuşkusuz pazartesi akşamlarının güçlü yapımı Uyanış Büyük Selçuklu… Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Mehmet Özgür gibi önemli isimleri buluşturan dizinin her bölümü milyonları etkisi altına aldı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi tarihi yapımlar arasında kalitesi ve güçlü oyunculuk performansları ile kendisine müstesna bir yer edindi. İlk sezonu birinciliklerle dolu ve başarılı bir şekilde geçmekte olan dizinin sezon finaline doğru adım adım yaklaşıyoruz. Diziden yaz aylarında bile olsa ayrılacak olan hayranlar üzgün. Uyanış Büyük Selçuklu, muhtemelen Eylül ayında 2. sezonu ile yeniden TRT1 ekranında olacak.

Ancak diziye iyice alışan ve pazartesi akşamlarını da bu yapıma ayıran milyonlarca izleyici, sezon finalinden memnun değil… Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 35. bölümü ile birlikte ekrana ara vermesi kararı alındı.

Dün akşam 31. bölümü yayınlanan dizinin 4 bölüm sonra sezon finali yapacağı netleşti… Peki 17 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 32. bölümde neler olacak? İşte detaylar: