Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde büyük talihsizlik ve adım adım vedaya doğru!

Son Yaz dizisinde büyük talihsizlik ve adım adım vedaya doğru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden birisi de Son Yaz oldu. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizi, hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile öne çıktı.

Dizideki hikayenin akış hızı ve gerçek hayat ile örtüşen yanlarının fazla olması Son Yaz’ı öne çıkartan önemli detaylardan birisiydi. Son Yaz dizisi Cuma rekabetinde iyi direndi ve Ramo’nun da bitmesi ile birlikte izleyici kitlesini de artırmaktaydı. Ancak tam da bu noktada, yani ilk sezonun sonlarına doğru yükseliş sergilemeye başlamışken, yaşanan talihsizlik herkesi üzdü.

Çeşme’de çekimleri devam eden Son Yaz dizi setinde ortaya çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle bir süre çekimler durdu. Geçtiğimiz hafta da dizinin yeni bölümü yayınlanamadı. Şimdiye kadar 18 bölümü yayınlanan dizinin 19. yeni bölümün 14 Mayıs Cuma akşamı ekrandaki yerini alması bekleniyor.

Dizinin sezon finaline de çok yaklaşıldı… Yükseliş sergilediği bir ortamda koronavirüs talihsizliği yaşayan dizinin 21. bölümde sezon finali yapmasına karar verildi. Dizinin iyi sonuçlar alarak yoluna devam etmesi sevinç kaynağı olsa da, yaz arası verecek olması birçok izleyiciyi üzüyor.

Son Yaz dizisine çok alışan dizi hayranları 3 bölüm sonra hikayeye Eylül ayına kadar veda etmek durumunda kalacak. Son Yaz dizisinin 19. yeni bölümünden henüz fragman yayınlanmadığını da hatırlatalım.