Ana sayfa Dizi Fragmanları Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ekin Koç ve Mehmet Özgür resital sergiliyor!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ekin Koç ve Mehmet Özgür resital sergiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu dizisi TRT1 ekranında Pazartesi akşamları fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dizinin 3. bölümü de yayınlandı ve izleyiciler gelişmelerden son derece memnun. Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Ekin Koç, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 4. yeni bölümü de çok etkili sahnelerden kurulu…

Ahmet Sencer ile Turna hatun arasındaki yakınlaşma sürüyor. Yeni yılın en iyi dizi çifti olma noktasında ise Ekin Koç ile Sevda Erginci şimdiden isimlerini listeye yazdırdı. İkilinin sahnelerinin artmasını isteyen izleyiciler, birbirlerine çok yakıştıklarını düşünüyor.

Aşk, meşk dizilerinden bıkan izleyiciler tarihe dokunan sahneleriyle Uyanış Büyük Selçuklu’dan çok memnun olduklarını, bu temponun da bozulmadan devam etmesi gerektiğini sosyal medyada yorumlara yansıtıyor.

Ekin Koç, kuşkusuz dizinin en çok öne çıkan ismi konumunda. Canlandırdığı Ahmet Sencer karakterinin gücü ve sergilediği oyunculuk performansı Ekin Koç’u adeta dizinin yıldızı yaptı.

Nizamülmülk karakterinde Mehmet Özgür de izleyicileri sözleriyle derinden etkiliyor. Oyuncu, öyle güçlü bir duruş sergiliyor ki, ‘bu karakter ondan başkasına yakışmazdı’ dedirtiyor.

Uyanış Büyük Selçuklu 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Etkili sahneler ve bilinmezlikler arasında yine izleyicileri soluksuz ekran başına oturtacak bir bölüm daha geliyor.