Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu’nun Terken’i Hatice Şendil dizisinden çok memnun!

Uyanış Büyük Selçuklu’nun Terken’i Hatice Şendil dizisinden çok memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hatice Şendil ile yapımcı eşi Burak Sağyaşar, Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl’ın nikahına katıldı. Şendil, Kıratlı’nın nikah şahidi de oldu.

TRT1 ekranında yayınlanmakta olan, Pazartesi akşamlarına damga vuran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Terken Hatun karakterine hayat veren Hatice Şendil, çalışmaların da güzel gittiğini açıkladı.

Şendil, dizi hakkında şunları söyledi: “Güzel gidiyor. Bayağı oldu aslında. Eylül ayından beri yayındayız. Uyanış Büyük Selçuklu. Güzel, keyifli gidiyor. Pandemi şartlarına alışmak o süreçte biraz zordu ama şu an çok keyifli her şey ve çok yolunda.”

Pandemiden korunmak için elinden geleni yaptığına da değinen oyuncu, fazla dışarıda görünmemesini de buna bağladı ve “Ev ve iş arasında geçiyor vakti. Onun haricinde bir şey yapmıyorum. Korunaklı bir şeklide bu süreci tamamlamaya çalışıyoruz, herkes gibi” dedi.

Oğlu Can’ın doğumundan sonra evliliklerinde farklı bir dönemi yaşadıklarını anlatan oyuncu, dizi setinde olduğu dönemde ise oğlunun bakımı için annelerin yardımcı olduğunu belirtti.