Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin işte en etkileyici özelliği!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin işte en etkileyici özelliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi başarılı gidişatını sürdürüyor. Dizinin etkili oyunculuk performansları ve hikayesinin de ilgi çekici olması, milyonlarca izleyiciyi ekran başına topluyor. Yeni sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan dizi, reytingleriyle de mutlu ediyor.

Uyanış Büyük Selçuklu’yu bu kadar başarılı kılan en önemli faktörlerden birisi de çekim kalitesinin çok yüksek olması. Oyuncu – karakter seçimindeki başarı, sahnelere de yansıyor… Çekim açıları ve çekim tekniklerinin görsel bir şovu ortaya çıkardığı gerçeğini de unutmamak lazım. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin dövüş – savaş gibi sahneleri de profesyonel ve büyük emek harcandığı da net…

Çok etkileyici bir görsellik sunan dizinin başarısında bu durumun payı da oldukça fazla. Dizinin 6. bölümünün finalinde Ahmed Sencer’in bıçaklanması ve ardından da uçurumdan aşağıya atılması sahnesi izleyicileri fazlasıyla heyecanlandırdı. Birçok kişi ‘sezon finali gibi bölümdü’ diyerek övgülerde bulundu.

Sosyal medyada dizinin kılıçla yapılan dövüş sahnelerindeki başarının altı da birçok kişinin yaptıkları yorumlarda yer alıyor. Peki 7. yeni bölümde neler yaşanacak? 9 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.

“Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisinde Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu, Nik Xhelilaj ve Erdem Akakçe gibi birbirinden önemli isimler rol alıyor.