Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’nın Emir’i Burak Tozkoparan’dan yeni dizi müjdesi!

Menajerimi Ara’nın Emir’i Burak Tozkoparan’dan yeni dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Paramparça isimli dizideki Ozan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Burak Tozkoparan, 2014 yılından bu yana setlerde yer almaya devam ediyor. Kırgın Çiçekler dizisindeki Ali Göktürk karakteri ile geniş kitleler tarafından sevilen oyuncu, Tek Yürek’te ise Cem Saruhan olarak ekrandaydı.

Son dönemin öne çıkan genç isimlerinden olan Burak Tozkoparan, geçtiğimiz yaz aylarında Gençliğim Eyvah isimli atv dizisinde Zola karakteriyle iyi performans ortaya koymuştu. Oyuncu bu sezon ise Menajerimi Ara isimli Star TV dizisine katıldı ve 12 bölüm boyunca hikayede kalarak, Emir karakteri ile çok sevildi.

Burak Tozkoparan hayranları yeni projeleri olup olmadığını merak ediyordu. Oyuncunun dizi anlaşması ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre genç oyuncu Kolej isimli dijital dizi projesinde yerini alacak.

Doğa Can Anafarta’nın çekeceği, Pastel Film tarafından hazırlıkları süren dijital dizide Nilsu Berfin Aktaş ile Efekan Can da başrolde yerini alacak.

Etkileyici performanslar ortaya çıkartabilen, rol aldığı karaktere ruh katabilen ve izleyicileri de ekran başında o karakter olduğuna ikna kabiliyeti de bulunan Burak Tozkoparan, yen dizisinde nasıl bir rolde yer alacak, henüz netleşmedi.