Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu sil baştan başlayacak! Barış Arduç için, Hollywood’dan özel isim geldi!

Uyanış Büyük Selçuklu sil baştan başlayacak! Barış Arduç için, Hollywood’dan özel isim geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ikinci sezonuyla ilgili ortaya çıkan detaylar, herkesi şaşırtmıştı. Bir süre önce dizinin 2. sezonundan itibaren bir tek kişi hariç tüm kadronun değişeceği ve tarihte geriye doğru bir anlatım ile bu kez Selçuklu Sultanı Alparslan’ın hikayesine devam edileceği öğrenilmişti.

Buğra Gülsoy’un Melikşah Sultan ve Ekin Koç’un Sencer karakterlerine hayat verdiği dizinin sezon finaline yaklaşırken, oyuncuların başarılı bir şekilde bir sezon boyunca verdikleri emekler de izleyici tarafından sosyal medyadan alkış almaya devam ediyor.

Dizinin 2. sezonunda bu kez Barış Arduç, Sultan Alparslan olarak izleyici karşısına çıkacak. Arduç, kısa bir süre önce Netflix için çekilen ve başrolünü Gökçe Bahadır ile paylaştığı Kulüp dizisinde oynamıştı.

Ardından, Serenay Sarıkaya ile Şahmeran isimli yeni bir dizide rol alması bekleniyordu. Ancak sürpriz bir kararla Arduç, 3 sezon boyunca garanti olan TRT1’deki Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Alparslan’ı oynama kararı aldı.

Uyanış Büyük Selçuklu’nun 4 sezon süreceğinin önceden planlandığı ve ilk sezondan sonra 3 sezon boyunca da Sultan Alparslan döneminin anlatılacağı gündeme geldi.

Uyanış Büyük Selçuklu sil baştan başlayacak! Barış Arduç için, Hollywood'dan özel isim geldi! 7

Bu arada Barış Arduç’un yakında dövüş derslerine başlayacağı ile ilgili bilgiyi de Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde verdi.

Buna göre çekimleri Ağustos ayında başlayacak olan dizi için Arduç, çeşitli eğitimler alacak. Barış Arduç’un binicilik ve dövüş dersleri için Hollywood filmlerinde görev alan bir Kazak şirketi olan Nomad’dan eğitimciler geleceği ifade ediliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümleri için de bir senaryo ekibinin kurulduğu ve tüm kadronun, Nizamülmülk’e hayat veren Mehmet Özgür dışında yeniden kurulacağı, her şeyin sil baştan başlayacağı ifade edilmekte.