Ana sayfa Dizi Haberleri Ahu Türkpençe, TRT dizisinde! Uzun bir aranın ardından müthiş bir proje ile dönüyor!

Ahu Türkpençe, TRT dizisinde! Uzun bir aranın ardından müthiş bir proje ile dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başarılı oyunculuğu ile rol aldığı her projede dikkat çeken Ahu Türkpençe, ekrandan bir süredir uzaktı. Oyuncu, farklı seçimleriyle ekranda izleyenlere de sürprizler yapan bir isim. Türkpençe, en son BluTV için yeniden çekilen Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Defne karakteriyle rol almıştı.

Daha öncesinde ise Star TV’de 6 bölüm olarak yayınlanan Börü dizisinde rol almıştı. Ahu Türkpençe, Kanal D’de 2013-2014 döneminde yayınlanan Vicdan dizisinde Timuçin Esen ile başrolde yer almıştı.

İkiliyi yeniden buluşturacak olan sürpriz proje ile ilgili gelişmeler yaşanmakta. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Esen ve Türkpençe, iddialı proje Mevlana’da rol alacaklar.

Son yıllarda tiyatro çalışmalarına ağırlık veren Ahu Türkpençe, pandemi süreciyle tiyatroların da kapalı olması nedeniyle bu kez televizyon dizisi tercihiyle izleyenleri de mutlu etti.

TRT1 için hazırlanan büyük bütçeli Mevlana projesinde bir değişiklik olmazsa, Ahu Türkpençe ile Timuçin Esen’in birlikte kamera karşısına geçecekleri belirtilmekte.

Ahu Türkpençe, TRT dizisinde! Uzun bir aranın ardından müthiş bir proje ile dönüyor! 7

Şimdiden iddialı bir yapım olacağı konuşulan Mevlana dizisinin çekimleri Konya’da gerçekleştirilecek. Hazırlıkları büyük bir titizlikle sürdürülmekte. Konya’da çekimleri gerçekleştirilecek olan dizi için de titiz bir hazırlık süreci yaşanıyor…

Kale Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yaparken, Cast direktörlüğünü Harika Uygur üstleniyor. Oyuncu seçimleri ise devam etmekte.