Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu ve Çukur reytinglerde harika, Yasak Elma ve Maraşlı düşüyor!

Uyanış Büyük Selçuklu ve Çukur reytinglerde harika, Yasak Elma ve Maraşlı düşüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting rekabetinde önemli gelişmeler yaşanıyor… TRT1 ekranlarında önceki hafta koronavirüs sorunları yaşayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, sezon finaline doğru adım adım ilerliyor.36. bölümünde yaz arası vermesi beklenen dizinin reyting sonuçları bir miktar düşüş yaşanmış olsa da gayet iyi…

TRT1 dizisi tüm kategorilerde dün akşam ilk sırada yer alarak yine başarısını kanıtladı. Çukur dizisi ise final yolunda ve izleyicisini yine ekrana çekmeyi başardı. Dün akşam tüm kategorilerde ikinci sırada olan Çukur, final yapacak olan bir diziye göre çok çok başarılı ilerliyor.

Yasak Elma dizisinde Şahika dönemi kapandı. Nesrin Cavadzade, sette yaşanan bir tartışmadan sonra hikayeden çıkartıldı. Ancak bu durumun dizinin reytinglerine olumsuz yansıması beklentisi de var. En azından Yasak Elma’nın dün akşam 109. bölümü ile düşüş trendini sürdürdüğünü görüyoruz.

Yasak Elma tüm kişiler kategorisinde günü 5. sırada tamamladı ve AB ile ABC1’de ise 4’lük geldi… Bu oranlar gayet iyi ama bu durum dizinin reytinglerindeki düşüşün sürdüğü gerçeğini de değiştirmiyor.

atv’nin büyük beklentilerle yayına aldığı Maraşlı dizisi ise ciddi bir düşüş durumu yaşıyor. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde ilk başlardaki gizemlerin bir bir açığa çıkması ilginin azalmasına neden oldu.

Maraşlı dizisi dün akşam tüm kişilerde günü 10. sırada bitirdi ve AB’de ise 7. oldu. ABC1’de 11. sıradaki dizinin de haftalardır düşüş trendini kıramadığını gözlemliyoruz.

Kağıt Ev dizisi ise Star TV ekranında yine beklentilerin altında kaldı. 3. bölümü yayınlanan dizide güçlü oyunculuk ve iyi bir hikaye olmasına rağmen reytingler hiç de iç açıcı değil. Tüm kişiler kategorisinde günü 19. bitiren dizi, AB’de 13. oldu ve ABC1’de ise 18. durumda bulunuyor.