Ana sayfa Sosyal Medya Star TV’nin yeni dizisine reyting bombası düştü, hayaller büyük gerçekler acı!

Star TV’nin yeni dizisine reyting bombası düştü, hayaller büyük gerçekler acı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV adına kötü bir dizi sezonu geçtiği artık net… Üst üste yeni projelerini ekrana süren Star TV, bir türlü beklenilen çıkışı yakalayamıyor. Bu sezon önemli projelerle izleyicileri ekrana çekmeye çalışan kanalın dizileri nedense bir türlü seyircileri yakalayamıyor.

İyi Günde Kötü Günde, Seni Çok Bekledim, Sol Yanım, Akrep dizilerinin yanına Kağıt Ev de katıldı. Menajerimi Ara ile Sefirin Kızı dizilerinin de izleyici ilgisini kaybetmesi ile birlikte Star TV’nin hiçbir dizisinin öne çıkamadığı bir dönem yaşandığı gerçeği gözler önünde duruyor.

Kağıt Ev dizisinde iyi bir hikaye ve güçlü oyunculuk performansları var. Ancak bir türlü dizi kendisini izleyiciye anlatamadı… İlk bölümü ortalama oranlar elde eden dizinin 2. ve 3. bölümleri ise daha düşük reytingler elde etti. Kağıt Ev’in sıçrama yapması bekleniyordu. Ancak bu gerçekleşmediği gibi, reyting sonuçlarının pek de iyi gelmediği görülüyor

Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı Kağıt Ev dizisi dün akşam 3. bölümü ile tüm kişiler kategorisinde 19. sırada yer alabildi. Dizi, AB’de ise 13.durumda günü tamamladı. Kağıt Ev, ABC1 kategorisinde 18. sırada bulunuyor.

Dizinin gidişatının iyi olmadığını, ilk başlarken hayallerin çok yüksek ama reytinglere bakınca da gerçeklerin acı olduğunu söyleyebiliriz.