Ana sayfa Sosyal Medya Uyanış Büyük Selçuklu’dan ayrılan Gürkan Uygun, yeni sezon için rotasını seçti!

Uyanış Büyük Selçuklu’dan ayrılan Gürkan Uygun, yeni sezon için rotasını seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay “Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021” ödül törenine katılan isimlerden birisi de Gürkan Uygun oldu… En son TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide Hasan Sabbah karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile hayranlarından takdir almıştı. Ödül töreninde ‘yaşam boyu başarı ödülü’ alan Gürkan Uygun, onore olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Ödülü layık görülmek hoş bir duygu. Onore oluyorsunuz. Onun için geldik” ifadesini kullandı. Yeni sezon için Uyanış Büyük Selçuklu defterinin kendisi için kapandığını anlatan Gürkan Uygun, yeni projeler için görüşme halinde olduğunun müjdesini verdi.

Bir televizyon dizisi için görüşmeler yapan Gürkan Uygun henüz anlaşmanın sağlanmadığını belirtti ama televizyon ekranında yer almayı tercih edeceğini sözleriyle göstermiş oldu.

Uyanış Büyük Selçuklu'dan ayrılan Gürkan Uygun, yeni sezon için rotasını seçti! 8

Uyanış Büyük Selçuklu’da artık yeni bir dönem yaşanacağını ve kendisinin yer almayacağını vurgulayan oyuncu, şunları söyledi: “Hasan Sabbah bitti, bakalım. Geçen sezon onunla devam ettik bu sezon yeni bir hikayeyi giriyorlar onlar, daha öncesine giriyorlar. Alp Arslan dönemine giriyorlar, dolayısı ile benim işim bitti artık orada.”

Yeni projeler ile ilgili de detay veren Uygun, “Şimdi yeni birkaç bir şey var, onlara bakıyorum. Yani şimdilik dizi olarak görünüyor ama birkaç tane daha konuştuğumuz birkaç proje var” açıklamasında bulundu. Gürkan Uygun’un yeni sezon için yine bir televizyon dizisi tercihinde bulunması hayranlarını da mutlu eden bir gelişme oldu.

Uygun hangi rolleri kabul ettiği ile ilgili değerlendirme de yaptı ve bunun için birçok farklı parametre olduğunu anlattı. Oyuncu, “Birçok kriter var, parametre var, onları değerlendiriyorsunuz. Tabii ki önce role bakıyorsunuz. Bir şey gösterebileceğiniz, kendi yeteneğinizi gösterebileceğiniz ya da oynayabileceğinizi düşündüğünüz rolleri, ben öyle yapıyorum. Diğer kısımlar ikinci, üçüncü planda kalıyor” dedi.

Uyanış Büyük Selçuklu'dan ayrılan Gürkan Uygun, yeni sezon için rotasını seçti! 9

Dijital dizi veya televizyon dizisi gibi bir ayırımı olmadığını anlatan Gürkan Uygun, teklifler geldiğinde 3-4 bölümlük dijital dizilerde konuk oyuncu olarak da yer aldığını hatırlattı.

Gürkan Uygun, “Dijital dizi ayırımı yok. Şu anda televizyon dizilerinde devam ediyorum ama dijital dizilerde 3-4 bölümlük konuk oyunculuk yapıyorum” diye konuştu.

İş görüşmeleri için İstanbul’a gidip geldiğini anlatan ünlü oyuncu, bunun dışında Bodrum’da tatiline devam ettiğini ifade etti.