Ana sayfa Sosyal Medya Sert rollerin adamı Ekin Koç için yeni proje rahatlama fırsatı sunuyor!

Sert rollerin adamı Ekin Koç için yeni proje rahatlama fırsatı sunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında Antalya’da dünyaya gelen Ekin Koç, kariyerinde çok hızlı ilerleyen isimlerden birisi olarak öne çıkıyor. 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizideki Kıvanç rolü ile setlere adım atan oyuncu, adından da Benim Adım Gültepe dizisindeki Seyfi rolüyle çok beğenilmişti.

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Hayat Sırları ve Bozkır isimli dizilerde de önemli roller üstlenen oyuncu, son 2 sezonda ise tarihi projelerde çok etkili oldu. Özellikle Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinde Ahmed Sencer karakteri ile çok beğenilen oyuncu, milyonlarca hayranını mest etmişti.

Ahmed Sencer karakteri hem tarihi bir kişilik olması hem de Ekin Koç’un bu role çok yakıştırılması ile öne çıktı. Tek sezon süren Büyük Selçuklu dizisindeki rolü ile hala akıllardan çıkmayan Ekin Koç, bu sezon ise Üç Kuruş dizisinde Efe karakteri ile yine dramı güçlü bir dizide başroldeydi.

Son dönemde dizilerin dışında sinema filmleriyle de yoğun bir dönem geçiren oyuncu, yaz döneminde de çalışmaya karar verdi. İnandır Beni isimli sinema filmi için önümüzdeki hafta sete çıkacak olan Ekin Koç’un rol arkadaşı ise Ayça Ayşin Turan olacak.

Sert rollerin adamı Ekin Koç için yeni proje rahatlama fırsatı sunuyor! 7

Uyanış Büyük Selçuklu ve Üç Kuruş dizilerindeki zor rollerin ardından yeni sinema filmi için tarihi ve turistik bölge olarak bilinen Asos’a gidecek olan oyuncu, burada rahatlama fırsatı da elde edecek.

Murat Saraçoğlu’nun yönetmen olarak ekibin başında bulunduğu İnandır Beni isimli sinema filminin çekimlerine 4-5 hafta kadar sürmesi bekleniyor.

Ekin Koç’un yeni sezonda yeni bir dizi ile televizyon ekranında yer alıp almayacağını da hayranları merakla bekliyor.

Cannes Film Festivali’nde gönülleri kazanan Kurak Günler isimli filmiyle de gündemde olan Ekin Koç, hem dizi hem de sinemada etkili projelerle konuşulmaya devam ediyor.