Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinden sonra Ekin Koç’un yeni proje için bir takım istekleri var!

Üç Kuruş dizisinden sonra Ekin Koç’un yeni proje için bir takım istekleri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında Antalya’da dünyaya gelen Ekin Koç, 2011 yılından bu yana setlerde yer alan ve başarılı performansları ile geniş bir hayran kitlesi elde eden bir isim oldu. Muhteşem Yüzyıl Kösem isimli dizideki Sultan Ahmet karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, son dönemde Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Ahmed Sencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

Sinemada da önemli işlere imzasını atan Ekin Koç, en son geçen sezon Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş isimli aksiyon dizisinde başrolde yer almıştı. Bu dizinin finalinden sonra ise Ekin Koç, ortalarda gözükmemeye başladı.

Sen İnandır isimli sinema filminde de rol alan oyuncu, şimdilerde dinleniyor ve yeni gelen teklifleri değerlendiriyor. Yeniden setlere dönme konusunda aceleci olmak istemeyen Ekin Koç, “Tatil yapıyorum, bir takım işleri okuyorum. Biraz rahatıma bakıyorum, dinleniyorum” açıklamasında bulundu.

Gelen teklifler arasında seçici olduğu bilinen oyuncu, kendisini heyecanlandıran işlerde yer almak istediğini söyledi. Ekin Koç, “Doğru zamanda doğru yerde olmaya çalışıyorum. Şans faktörü çok önemli. Her zaman insan istediğini yapamıyor. Ben biraz daha titiz davranmaya çalışıyorum” ifadesini kullandı.

Üç Kuruş dizisinden sonra Ekin Koç'un yeni proje için bir takım istekleri var! 35

Bir projede sadece hikayeye ve rolüne bakmayan aynı zamanda kimlerle birlikte çalıştığının da kendisi için önemli olduğunu ifade eden Ekin Koç, her şey yerli yerinde olduğu zaman projeleri kabul etme eğiliminde olduğunu anlattı.

Ekin Koç, “Özellikle yönetmen benim için en önemlisi. Doğru yönetmen, doğru yapımcı, doğru cast ile bence bir cümlelik bir hikayeden bile güzel bir film çıkabilir” şeklinde konuştu.

Birlikte rol alacağı isimler için de yetkililere fikirlerini aktardığını ama sürece müdahale etmediğinin altını çizen Ekin Koç, kendi görüşü istendiği zaman bundan memnun olduğunu ifade etti.

Ekin Koç, “İyi bir partner ilişkisi kurabileceğim insanlarla çalışmak isterim. Bu da setin geneline de iyi etki edecektir diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.