Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada gündem oldu ama Kadir Doğulu’nun haberi yok!

Sosyal medyada gündem oldu ama Kadir Doğulu’nun haberi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşkın Tarifi isimli diziyle gündemde olan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisi çok iyi bir partner oldu. Son dönemin birbirine en çok yakıştırılan dizi çiftlerinden birisi olarak öne çıkan ikili, sosyal medyada da gündemdeydi.

Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün samimi görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu. Birçok dizi hayranı birbirlerine yakın davranışlar sergileyen ikilinin bu kadar yakınlaşmasından rahatsızlık duyduklarını belirten yorumlar yaptı. Konuyu Neslihan Atagül’ün hayranları da gündeme getirdi ve Kadir Doğulu’nun Kara Sevda döneminde Burak Özçivit’i kıskandığı hatırlatmaları yapıldı.

“Kadir’e birisi Neslihan ile evli olduğunu hatırlatsın” şeklinde yorumlar bir anda sosyal medyada gündemin üst sıralarına çıktı. Ancak bu durumdan Kadir Doğulu’nun haberi yok… Ünlü oyuncu, katıldığı ödül töreninde partneri Serra Arıtürk ile birlikte ödül almanın mutluluğunu yaşadı. Muhabirlerin sorularını da yanıtlayan Kadir Doğulu, partneri ile birlikte verdiği pozların sosyal medyada eleştirildiği ile ilgili soruyu yanıtladı.

Sosyal medyada gündem oldu ama Kadir Doğulu'nun haberi yok! 8

Kadir Doğulu, “Gündem mi oldu? Hadi canım haberim yok” diyerek şaşkınlığını ifade etti. Oyuncu, eşi Neslihan Atagül’ün evde olduğunu ve hayatlarında her şeyin yolunda olduğu hatırlatması da yaptı.

Kadir Doğulu, “Arkadaşlar her şey yolunda. Bu bir ekip ve kimya işi. Şekle bakmamak lazım. O yüzden herkes aklı, kalbi rahat olsun. Eğer varsa bir sorunları gidip onlara soracaksınız. Çok şükür bizim bir sorunumuz yok” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada gündem oldu ama Kadir Doğulu'nun haberi yok! 9

Neslihan Atagül’de bu tür yorumların arttığı ve Kadir Doğulu’ya birçok hayranının da tepki gösterdiği gün instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Oyuncu, “Durun! Biraz güleceğim” diyerek bir anlamda bu spekülasyonları tepki vermiş oldu..

Atagül’ün kahkaha atarken çekilen fotoğraflarını paylaşması ve yazdığı mesajı birçok hayranı, sosyal medyada yaşanan tartışmalara bir yanıt olarak yorumladı.