Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’in yolundan birçok ünlü isim gidiyor! Leyla Lydia Tuğutlu da çok yakında büyük sürpriz yapacak!

Engin Akyürek’in yolundan birçok ünlü isim gidiyor! Leyla Lydia Tuğutlu da çok yakında büyük sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Leyla Lydia Tuğutlu, en son Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide Elçin Hatun karakterini canlandırmıştı. Ancak bu projeden sonra yurt dışına giden ve uzun süre kendisine gelen teklifleri kabul etmeyen oyuncu, kocası Ceyhun Ergun ile birlikte bir hikaye oluşturduğunu açıkladı. Oyuncu Ceyhun Ergun ile yurt dışında evlendiklerini de duyurdu.

2008 yılında Es Es isimli diziyle birlikte setlere adım atan oyuncu, Karadayi dizisindeki Songül karakteri ile büyük beğeni topladı. Kiralık Aşk dizisinde de izlediğimiz oyuncu, ayrıca Tatlı İntikam dizisindeki Pelin karakteri ile de çok ilgi çekti.

Bu Şehir Arkandan Gelecek ve ardından Kızım dizilerinde de etkili performanslar ortaya koyan Leyla Lydia Tuğutlu, 2020-2021 sezonunda yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden bu yana setlerde görünmüyor.

Arkadaşı Cansu Tosun’un iç giyim markasının tanıtımına katılan Leyla Lydia Tuğutlu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu ve keyfinin de yerinde olduğunu açıkladı. Oyuncu, son 2 yıllık süreçte sevgilisi ile birlikte bir hikaye üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Oyuncu, “Şu an onun görüşmelerini yapıyoruz. Uğraştığımız bir bilim kurgu işi. Şu an onun çalışmaları devam ediyor. Aynı zamanda bir komedi işi de yazdırıyoruz, durmuyorum, çalışıyorum. Biraz işin bu tarafına geçmek istedim, sadece oyunculuk değil, biraz yapımcılık ve senaristlik tarafına geçmek istedim” diye konuştu.

Engin Akyürek'in yolundan birçok ünlü isim gidiyor! Leyla Lydia Tuğutlu da çok yakında büyük sürpriz yapacak! 7

Birçok ünlü oyuncu da son dönemde yapımcı olarak yeni projeler üretme konusunda daha aktif şekilde çalışıyor. Ayrıca bazı oyuncuların kendi senaryolarını da yazmakta olduğu ve kendi hikayeleri ile de gündeme geldiklerini biliyoruz.

Örneğin Engin Akyürek’in Kaçış dizisi ünlü oyuncunun 2017 yılında yazdığı bir hikayeden yola çıkılarak senaryolaştırıldı.

Leyla Lydia Tuğutlu da kariyerinde sadece oyuncu olarak yer almak istemiyor ve hem yapımcılık hem de senaristlik noktasında önemli adımlar atıyor.

Tuğutlu’nun bilim kurgu hikayesinin akıbeti ne olacak bilinmiyor ama oyuncu, bu türün çok zor olduğunun altını çizdi. Tuğutlu, “Bizim için süreç zor olacak, doğru kişiye gitmesi gerekiyor, doğru kitleye gitmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.