Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden Yalancı’ya büyük transfer!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden Yalancı’ya büyük transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İngiltere’de yayınlandığında büyük olay yaratan Liar dizisinin Türkiye uyarlaması için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Diziye transfer olan isimler de bir bir açıklanıyor. Bu isimlerden biri de Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden.

Başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin paylaştığı Yalancı dizisinin orijinali olan Liar, 2017 yılında İngiltere’de gösterime girmişti. Proje ilk başta mini dizi olarak düşünülmüştü ancak gördüğü ilgi üzerine bölüm sayısı artırılmıştı.

Dizinin Türk versiyonu olan Yalancı yeni sezonda Show TV’de başlayacak. Ağustos ayında sete çıkacak dizi için hazırlıklar sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosuna dahil olanlar yavaş yavaş açıklanırken son isimlerden biri Cemal Toktaş oldu.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden Yalancı'ya büyük transfer! 1

Başarılı oyuncu Cemal Toktaş’ı en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde İmam Gazzali rolüyle izlemiştik. Bugüne kadar hepsi birbirinden farklı karakterleri başarıyla canlandıran oyuncu şimdi de Yalancı dizisiyle ekrana gelecek.

Toktaş bugüne kadar Sıla, Güneşi Gördüm, Adını Sen Koy, Tövbeler Tövbesi, Böyle Bitmesin gibi birçok başarılı projede yer aldı. Meryem dizisinde canlandırdığı kötü adam Savcı Oktay Şahin rolüyle hafızalara kazındı.

Yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği Yalancı dizisinin başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci paylaşacak. Dizide rol alacak isimlerden biri de Hazal Türesan.

Liar dizisinde 21. yüzyılda yaşanan cinsiyet, kimlik siyaseti, aile hayatı ve yozlaşmış düzenbazlıklar konu ediliyor. Zengin ve bekar bir dul olan Andrew, çocuğunun okulunda sınıf öğretmeni olan Laura ile randevuya çıkar. Ertesi sabah Laura uyandığında tecavüze uğradığını iddia eder. Andrew ise bunu asla kabul etmez. Laura tecavüze uğradığını kanıtlamak için büyük bir mücaedele verecektir. Laura’nın bu mücadelesi sırasında pek çok gerçek de ortaya çıkar.