Ana sayfa Sosyal Medya Uyanış Büyük Selçuklu’nun Behram’ı Erdem Akakçe yine TRT dizisinde yerini aldı

Uyanış Büyük Selçuklu’nun Behram’ı Erdem Akakçe yine TRT dizisinde yerini aldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1976 yılında Konya’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Erdem Akakçe, bugüne kadar yer aldığı sinema ve dizi projeleri ile haklı bir popülerlik elde etti.

Başarılı performansları ile bilinen oyuncu, en son Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinde Behram karakterini canlandırmıştı. 2002 yılından bu yana oyunculuk yapan Akakçe, Beni Böyle Sev dizisindeki Haluk karakteri ile akıllarda yer edindi…

Erdem Akakçe yeni dönemde yine dizi setlerinde yer almaya devam edecek. Kariyerinin ilk başlarında genelde sinema filmlerinde yer alan oyuncu, son yıllarda ise dizileri daha çok tercih ediyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Behram karakterinden sonra oyuncu yine bir TRT yapımı ile anlaştı. TRT’nin dijital kanalı için çekimlerine gelecek hafta başlayacak olan Akif dizisinde ünlü oyuncu da yerini alacak.

Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatılacağı Akif dizisinde ünlü şairin şiirlerinin yayımlandığı Sırat-ı Müstakim isimli derginin sahibi Eşref Edip karakterini Erdem Akakçe canlandıracak.