Ana sayfa Dizi Fragmanları Uzak Şehrin Masalı dizisinde karanlık planlar!

Uzak Şehrin Masalı dizisinde karanlık planlar!

tarafından ker_def

Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisinin 3. yeni bölümü 26 Eylül Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Aslıhan Güner ile Barış Kılıç’ın başarılı bir dizi çifti olduğu dizinin hikayesinde önemli gelişmeler var.

Timur Acar ve Begüm Birgören’in de etkili başrol performansları sergilediği dizide işler fazlasıyla karışacak. İlk iki bölümü izleyicilerden ilgi gören dizinin üçüncü bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Eskitepe’de işler karışmaya başlamıştır. Umay, Kürşat’ın çantasında bulup okuduğu gazete kupürlerinden dolayı dehşet içindedir. Haberlerde Kürşat’ın karısını ve karnındaki bebeğini öldürdüğü yazmaktadır. Affan da Kürşat’ın gerçek kimliğini ortaya çıkartmak için karanlık planlar kurmaktadır.

Uzak Şehrin Masalı dizisinde karanlık planlar! 7

Tüm bunlardan habersiz olan Sonay’sa anbean Kürşat’a âşık oluyordur. Tüm bu hengamenin arasında bir de Kazım çıkar karşılarına. Sonay’ı tacizleriyle, tehditleriyle boğmaya başlar. Bu sırada Melik de ortadan kaybolur.

Düğün günü de gelip çatmıştır. Affan, Sonay’ın ölen kocası Serhat’ın akrabalarıyla ortaya çıkar. Herkesin bir ilmek attığı kördüğüm gittikçe büyümektedir…