Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Hakan’ karakteri ‘Demir Yaman’ı unutturabilecek mi? İzleyici ikiye bölündü!..

Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Hakan’ karakteri ‘Demir Yaman’ı unutturabilecek mi? İzleyici ikiye bölündü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 4. sezonuyla ekranlara hızlı bir giriş yaptı. 3 sezon boyunca dizide ‘Demir Yaman’ karakterine hayat veren Murat Ünalmış geçtiğimiz sezon  diziden ayrılmıştı. Yeni sezonda diziye, ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakteriyle İbrahim Çelikkol katıldı. Çelikkol’un canlandıracağı karakterin detayları da izleyici tarafından merakla bekleniyordu.

İbrahim Çelikkol, dizi yayına girdiği andan itibaren gündeme bomba gibi düştü. Başarılı performansıyla sosyal medyada övgü dolu yorumlar alan Çelikkol, sevenleri tarafından Twitter’ın trend topic listesine taşındı. Oyuncu,  dizideki imajıyla bir kısım izleyici tarafından büyük beğeni topladı.

Reytingleri geçen 3 sezona göre düşüş gösteren ‘Bir Zamanlar Çukurova’ yine de, yeni hikaye kurgusu ile geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeye devam ediyor. Öyle görünüyor ki dizinin gidişatını artık, ‘Hilal Altınbilek’ ile ‘İbrahim Çelikkol”un canlandırdığı ‘Züleyha’ ve ‘Hakan’ ikilisi arasında yaşanacaklar  belirleyecek.

Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Hakan’ karakteri ‘Demir Yaman’ı unutturabilecek mi? İzleyici ikiye bölündü!.. 1

Ancak bu değişim sürecinde bir kısım izleyicinin ‘Demir Yaman’ karakterini unutamaması ve iki ismi kıyaslaması da gözlerden kaçmıyor. Geçtiğimiz günlerde Hilal Altınbilek’in instagram paylaşımının altına yapılan yorumlar bu gerçeği gözler önünde serdi.

Yeni partneri ile yukarıdaki fotoğrafını instagram hesabından takipçileriyle paylaşan oyuncunun paylaşımına bazı takipçileri tarafından,  ‘Demir’siz Çukurova’mı olur?’, Filmi mahvettiniz izlemicem!’,’Demir Yaman olmadan olmadı!’, Demirsiz dizi hiç olmadı, yakışmadınız!’ şeklinde yorumlar yapıldı. Yapım şirketinin bu yorumları dikkate alıp almayacağı da merak konusu oldu.