Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın başrolü Kerem Alışık gözyaşlarını tutmakta zorlandı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın başrolü Kerem Alışık gözyaşlarını tutmakta zorlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakteriyle başarılı performansı ile 3 sezondur dikkatleri çeken Kerem Alışık, Sadri Alışık ile Çolpan İlhan’ın oğludur… Türk sinemasının kıymetli sanatçılarının oğlu olmanın sorumluluğunu taşıyan Kerem Alışık, annesine gösterdiği vefa ile de kalpleri ısıttı.

Kerem Alışık her yıl annesi Çolpan İlhan’ın ölüm yıldönümünde ve doğum günlerinde mutlaka onu anmayı ihmal etmiyor. Türk sinemasının kıymetli sanatçılarından Çolpan İlhan, 25 Temmuz 2014’tehayatını kaybetmişti.

Kerem Alışık, annesini 8 Ağustos’taki doğum gününde yine mezarı başında andı. Alışık, “Çolpan İlhan, sanki Atilla İlhan’ın bir şiirinden çıkmıştır. Al ışıklı, ak alınlı, pak yüzlü… Bir örümcek ağı gibi ince ama hiçbir zaman kopmayan… Yıldızlar grubu gibi kadar kalabalık ama tek başına. Öyle zarif, öyle asil… Ana bağrı kadar sıcak, temiz öyle bir insandır” açıklamasını yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrolü Kerem Alışık gözyaşlarını tutmakta zorlandı! 7

61 yaşındaki Kerem Alışık, konuşurken sesinin titremesi ve ağlayacak gibi olmasıyla da annesine olan özlemini sergiledi.

Oyuncu, “Bizim evimizin, yuvamızın mukaddes yüzlü kahramanıdır. Bugün onun doğum günüydü. Çok özledik, dualarla, minnetle, şükranla andık kendisini” diye konuştu.