Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı dizisinin hikayesi reytingleri garanti ediyor!

Uzak Şehrin Masalı dizisinin hikayesi reytingleri garanti ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle yakında buluşacak olan Uzak Şehrin Masalı dizisi için iki haftadır ekip Kars’ta çalışmalarını sürdürüyor. Kars’taki Ani harabelerinde başlayan çekimler daha da yoğunlaşarak devam etmekte…

Dizinin setinden ilk poz geldi ve oyuncular yeni imajları ile hayranlarına kendilerini gösterdi. Aslıhan Güner ve Begüm Birgören dizinin kadın başrolleri. Timur Acar ile Barış Kılıç ise erkek başroller olarak yer alıyor… Dört ünlü ismin de farklı imajları hemen dikkat çekiyor.

Ancak Fox TV’nin yeni dizisinin en dikkat çekici yanı hikayesi… Öyle farklı ve izleyenleri şaşkına çevirecek bir hikaye var kı, yüksek reytingler adeta garanti…

Kefaret dizisinin de yapımcısı olan 25 Film’in projesi olan Uzak Şehrin Masalı dizisinde ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan bulunuyor.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin hikayesi reytingleri garanti ediyor! 10

Senaryosunu Can Sinan’ın kaleme aldığı, FOX’un yeni dizisi “Uzak Şehrin Masalı”nın hikayesinin detayları ise şöyle:

Umay (Aslıhan Güner), kocası Affan’ın (Timur Acar) başka bir kadından çocuk yapmasını kabullenmeyerek konaktan iki çocuğuyla birlikte ayrılır ve ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına yerleşir.

Bu sırada sınırdan kaçak olarak giren Kürşat (Barış Kılıç), peşindeki jandarmayı atlatmak için Sonay’ın evine saklanır. Yolları kesişen Umay, Sonay ve Kürşa arasında yaşanacaklar herkesi şaşırtacak.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin hikayesi reytingleri garanti ediyor! 11

Kürşat’ın gerçek kimliğini saklamak için onun Sonay’ın kayıp kocası olduğu iddia edilecek. Bu arada hem Umay, hem de Sonay, Kürşat’a âşık olacaklar… Bu aşk ablası ile kardeşi arasında nasıl sonuçlar doğuracak merakla bekleyeceğiz.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin hikayesi reytingleri garanti ediyor! 12

Uzak Şehrin Masalı dizisi yeni dönemin en güçlü dram yapımlarından birisi olarak gözüküyor ve dizi hayranları ile Eylül ayında buluşması bekleniyor.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin hikayesi reytingleri garanti ediyor! 13

Dört başrol oyuncusu da çok iyi seçimler olarak dikkatleri çeken bir başka detay… Begüm Birgören’in projeye dahil olmasının altında Gonca Vuslateri yatıyor. Aslında ilk olarak Vuslateri ile anlaşma yapılmıştı, ancak oyuncu son anda projeden ayrıldı ve yerine Begüm Birgören geçti.