Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisi atv’nin başına gerçekten bela olacak!

Baş Belası dizisi atv’nin başına gerçekten bela olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yaz ekranında izleyicilerle buluşan Baş Belası dizisi, şimdiye kadar 9 bölüm olarak ekranda yerini aldı… Dizinin hikayesi ve oluşturulan atmosfer çok güzel… İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisi de birbirlerine çok yakıştı.

Baş Belası dizisinin reytingleri ise hikayesi ve oyuncuların yüksek performansları ile doğru orantılı değil. Düşük gelen reytingler ne yazık ki, projenin en zayıf noktası… Güzel bir hikayesi bulunan, iki karşıt karakter ile ortaya konulan eğlenceli polisiye dizinin akıbeti de merak ediliyor.

İkimizin Sırrı isimli yeni atv dizisinin geçen hafta yayın hayatına başlaması ile birlikte Baş Belası dizisinin de günü Cuma olarak değiştirilmişti. İkinci kez Cuma akşamı performansı sergileyen Baş Belası, kendi izleyicilerini yine ekrana taşımayı başardı. Ancak dizinin kalitesine oranla elde ettiği reytingler bir hayli düşük.

Dizinin dün akşam yayınlanan 9. bölümü tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu sırada yer aldı. AB grubunda beşinci olan dizi, ABC1’de ise altıncı durumda bulunuyor. Sıralama bakımından iyi bir görüntü olmasına rağmen reytingler noktasında bir hayli düşük oranlar geldi.

Baş Belası dizisi atv'nin başına gerçekten bela olacak! 7

Yaz ekranının en özel projelerinden olmasına rağmen bir türlü izleyicinin ilgisini yeterince çekemeyen Baş Belası için yaz dönemi bir sıkıntı yok. Ancak kış döneminde işler değişecek. Çok iddialı dizilerin karşısında Baş Belası dizisinin reytinglerinin düşük kalmasına atv ne kadar seyirci kalabilir ki?

İzleyiciler açısından da durum büyük bir sıkıntı… “Bakmaya doyamadık bölüm o kadar şahaneydi” diye yorum yapan birçok dizi hayranı var. Baş Belası dizisinin hikayesi ve oluşturduğu güçlü atmosfer dikkat çekiyor. Ancak hala dizinin farkında olmayan geniş bir izleyici kitlesi var ve atv bu kitlenin dikkatini çekemez ise işler kötüye gidebilir.

Eylül ayı itibari ile yeni diziler ekranlarda yer alacak. Her kanal çok iddialı yapımlarla reyting pastasından pay kapmaya çalışacak. Ancak Baş Belası dizisi bu noktada atv’nin başına ciddi bir bela açabilir.

Zira izleyici tarafından devam etmesi çok istenen bir proje olarak gözüken Baş Belası için atv’nin düşük reytingleri ne kadar süre kabul edebileceği bilinmiyor.

Eğlenceli başlayan hikayenin 9. bölümde izleyicilere göz yaşı döktürmesi de ilginç bir gelişmeydi. Engelli çocukların ailelerinin kendilerinden sonra çocuklarına ne olacağı korkusu bir çok dizi hayranını ağlattı.

Baş Belası dizisi iyi bir proje oldu ama reytingler kötü geliyor. Yani Eylül ayı itibari ile bir karar vakti gelebilir. atv ne kadar daha diziyi destekler, herkes merakla bunu bekliyor.

İşte 20 Ağustos Cuma günü yayınlanacak olan Baş Belası dizisinin 10.bölüm fragmanı: