Ana sayfa Sosyal Medya Üzücü haber, Alina Boz’un paylaşımıyla ortaya çıktı! Böyle veda etti…

Üzücü haber, Alina Boz’un paylaşımıyla ortaya çıktı! Böyle veda etti…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar atv için çekilen Maraşlı isimli diziyle gündemde Alina Boz. Oyuncu, yeni projesinde Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçecek. Son dönemin popüler ve başarılı genç oyuncularından birisi olan Alina Boz, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla dikkatleri çekti.

Oyuncu, köpeği ile çekilen mutlu günlerindeki bir pozunu paylaşarak düştüğü notla da sevimli dostunu kaybettiğini duyurdu. Alina Boz’un çok sevdiği köpeği ile sosyal medyadan vedalaşmasına takipçileri, hayranları da baş sağlığı mesajları ile yanıt veriyorlar.

İki sezondur Netflix’in Aşk 101 dizisinde rol alan oyuncu, Paramparça dizisinde rol aldıktan sonra dikkatleri üzerine çekmişti.

Genç oyuncunun yeni sezonda merakla beklenen Maraşlı dizisinin çekimleri bir süre önce başladı. Bir kaç ay önce Aşk 101’in setinde koronavirüse yakalanmıştı.

İyileşip yeniden setlere dönen Alina Boz’un “Bir gün elbet karşılacağız” notuyla uğurladığı köpeği ile ilgili acı habere oyuncu dostları Dolunay Soysert, Hazal Subaşı, Civan Canova, gibi isimlerden de üzüntülerini ifade eden yorumlar geldi.

İşte Alina Boz’un o paylaşımı:

Güle güle güzel kalpli arkadaşım .. Bir gün elbet karşılaşacağız ..

Üzücü haber, Alina Boz'un paylaşımıyla ortaya çıktı! Böyle veda etti... 7