Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin yeni dizi anlaşması yapınca Bir Zamanlar Çukurova hayranları üzüldü!

Vahide Perçin yeni dizi anlaşması yapınca Bir Zamanlar Çukurova hayranları üzüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimleri yapılan ve ilk 3 sezonu büyük başarılarla dolu olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hem izleyicilerin hem de oyuncuların gönlündeki en büyük yara Hünkar Yaman karakterinin yani Vahide Perçin’in hikayeye veda etmesi oldu.

Vahide Perçin, Adana’da yapılan ve büyük zahmetlerle çekilen Bir Zamanlar Çukurova setinde çok yorulmuştu. Ünlü oyuncunun yapımcı ile görüşerek sağlık sorunlarını öne çıkartarak ayrılmak istediğine yönelik bilgiler ortaya çıkmıştı.

Hünkar Yaman karakteri diziye 71. bölümde veda etti ve Vahide Perçin de gelen bilgilere göre Foça’da kendisine yeni bir hayat kurmayı seçti.. Ancak aradan geçen 8 ayın ardından Vahide Perçin’den yeni dizi haberi geldi… Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldıktan sonra saçlarını kestiren ve bambaşka bir imaja bürünen oyuncu, bir süre dinlenme fırsatı buldu.

Yine aynı yapım firması Tims&B’nin yeni projesinden gelen rolü kabul ettiği ortaya çıkan usta oyuncu, yeni sezonda yine yoğun bir temponun içine girecek. Vahide Perçin bambaşka bir karakter ile ekranda yer aldığı sırada Bir Zamanlar Çukurova dizisinin de 4. sezonu izleyicilerle buluşacak.

Vahide Perçin yeni dizi anlaşması yapınca Bir Zamanlar Çukurova hayranları üzüldü! 7

İşte bu duruma dikkat çeken dizi hayranları Hünkar Yaman karakterinin gidişine bir kez daha üzüldü. Perçin’in ayrılmasını hala hazmedemeyen dizi hayranları Bir Zamanlar Çukurova’daki Hünkar karakterine ünlü oyuncunun çok yakıştığını ve onu akıllarına da bu karakter ile yazdıklarını belirten yorumlar da yapıyor.

Bir daha ekrana ne zaman döner diye düşünülen Perçin, dizi setlerinden ayrılmasından 1 yıl bile geçmeden yeniden ekranda yerini alacak gibi gözüküyor.