Ana sayfa Dizi Haberleri Timuçin Esen’in Mevlana dizisi için parmak ısırtan bir kadro kuruldu!

Timuçin Esen’in Mevlana dizisi için parmak ısırtan bir kadro kuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’nin hazırlıklarını sürdürdüğü dijital kanalı için hazırlanan ve yeni dönemde en çok merak edilen projelerinden birisi de Mevlana dizisi… Hekimoğlu’nda 51 bölüm süren muhteşem performansı ile göz dolduran Timuçin Esen, yeni sezon için gelen etkileyici teklifi geri çevirmedi.

Timuçin Esen, şu sıralarda dinleniyor ve yeni rolü için hazırlık yapıyor. Hatta oyuncu çekimlerin yapılacağı Konya’ya giderek platoyu da gezdi ve çalışmaları yerinde inceledi… Hikayesini Ali Aydın’ın yazdığı Mevlana dizisi için hiçbir masraftan kaçınılmadı…

Dizinin 30 bölüm sürmesi ve tüm çekimlerin de Konya’daki platoda yapılması planlanıyor. Kostümlere özel önem verilen, yaratılacak atmosfer ile Anadolu’nun çok eski günlerine izleyicileri götürmesi beklenen Mevlana dizisinin oyuncu kadrosu da bir harika…

Timuçin Esen'in Mevlana dizisi için parmak ısırtan bir kadro kuruldu! 10

Timuçin Esen Başrolde bulunuyor… Ahu Türkpençe uzun bir aradan sonra Kirra Hatun karakteri ile dizilere dönüş yapıyor.

Timuçin Esen'in Mevlana dizisi için parmak ısırtan bir kadro kuruldu! 11

Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen’in rol arkadaşı Kaan Yıldırım’da Ömer Atabek olarak ekranda yerini alacak.

Timuçin Esen'in Mevlana dizisi için parmak ısırtan bir kadro kuruldu! 12

Devrim Özkan, başarılı Vuslat ve Ramo performanslarının ardından şimdi de Mevlana projesinde Efsun olarak ekranda boy gösterecek.

Timuçin Esen'in Mevlana dizisi için parmak ısırtan bir kadro kuruldu! 13

Arıza dizisinden sonra Leyla ile Mecnun’a başlayan ve farklı projelerde de yer alacak olan Ahmet Mümtaz Taylan da dizide Zerkubi olarak ekrandaki yerini alacak.

Dizinin oyuncu kadrosu sadece bu isimlerden oluşmuyor. Çok iddialı isimler ile anlaşmalar yapıldı.

Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Gizem Yılmaz, Levent Can, Haluk Piyes, İlker Aksum, Musa Evren, Burak Can, Yusuf Çim, Mert Turak, Ushan Çakır gibi önemli isimler de dizinin etkileyici oyuncu kadrosunda bulunuyorlar.