Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisine damgasını vuran aşk

Vatanım Sensin dizisine damgasını vuran aşk

tarafından ker_def

vatanimsensin3

Leon’un annesi Veronika bir türlü oğlunun neden yaptığını anlam veremez. Türk kızına yazdığı mektup olduğunu öğrenir. Hilal mahkeme salonuna Leon ile konuşmak için gelir, ama konuşturulmaz. Hilal’e sana mı yazdı diye sorar, sonra da sarılır. Onu ancak sen ikna edebilirsin, hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yapsın diye yalvarır.

Teğmen Leon askeri mahkemede yargılanır. Mahkeme kararını verir, vatana ihanetten kurşuna dizilerek infaz edilmesini karar verilir. Veronika kocası general Vasili’ye, oğlunun katledilmeden Hilal ile konuşturmasını rica eder.

Ve Leon’un yanına girmeye başarır, sıkı sıkıya sarılırlar. Konuşurlar. Hilal; mani olmamın bir yolu olmalı. Leon; Yok bir yolu, yok. Ben bir şey öğrendim barış için savaşmak, savaş için savaşmaktan daha güçmüş. İnsan sevmediği bütün yolları, sevdikleri uğruna girmek mecburiyetinde kalabiliyormuş, ben de bunu yapacağım. Hilal, göz yaşları içinde benim için yaşamalısın Leon. Biz istersek bu savaşı durdururuz. Leon’un avucuna bir şey sıkıştırır.