Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin izleyenleri ikiye bölündü! Dizi final yapmalı mı yapmamalı mı?

Vatanım Sensin izleyenleri ikiye bölündü! Dizi final yapmalı mı yapmamalı mı?

tarafından ker_def

Vatanım Sensin izleyenleri ikiye bölündü! Dizi final yapmalı mı yapmamalı mı? 7

Dizi final yapmalı mı?

Dağıstanlı’nın Filippos’a Cevdet hakkındaki gerçekleri söylemesiyle ortalık karışmıştı. Cevdet’in peşine düşen Flippos, Cevdet’in ailesinin de infazını verdi.

Cevdet hakkındaki bu büyük sırrın ortaya çıkması ise izleyenleri ikiye böldü. Bu durumun ortaya çıkmasıyla ailesini korumaya çalışan Cevdet’in kendini feda edip, Azize’ye çocukları al buradan git demesi ve Yunanlılara teslim olması herkesi çok üzdü.

“Cevdet sen nasıl bir adamsın!”, “Azize Cevdet’i bırakıp gidemez ki!” gibi yorumlar yaptılar.

İzleyenlerin bazıları dizinin daha fazla uzamaması gerektiğini, bu sırrın ortaya çıkmasını yeterli bularak dizinin final yapması gerektiğini savunmaya başladı.

“Uzamasına gerek yok, sırlar ortaya çıktı final yapsın!”, “Dizi final yapsa tadında olur!” gibi yorumlar yapan izleyiciler, finale adeta yeşil ışık yaktı.

Bu fikre çok karşı çıkan ve dizinin kesinlikle devam etmesi gerektiğini düşünen izleyiciler, “Dizi esas şimdi başlıyor ne finali!” gibi yorumlar yaptılar.

Dizi hakkında bu karşılıklı tartışmaya giren izleyenler bu konuyu daha çok uzatacağa benziyor. Neler olacağını, bu tartışmanın nasıl devam edeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…