Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’de Dağıstanlı’yı kimse çözemeden öldü gitti! “Bu adam nasıl iki bölümde hain oldu!”

Vatanım Sensin’de Dağıstanlı’yı kimse çözemeden öldü gitti! “Bu adam nasıl iki bölümde hain oldu!”

tarafından ker_def

Vatanım Sensin'de Dağıstanlı'yı kimse çözemeden öldü gitti! "Bu adam nasıl iki bölümde hain oldu!" 7

Dağıstanlı öldü!

Dağ çetelerinin lideri Dağıstanlı’nın vatansever bir adam olduğunu düşünen izleyenler, iki bölümdür adeta Dağıstanlı’dan soğudu. Düzenli orduya geçilmesine tepki gösteren Dağıstanlı’nın dünkü bölümde Mustafa Kemal için planladığı suikast planı, Cevdet tarafından durduruldu.

Dağıstanlı’yı öldüren Cevdet, izleyenlerden yine “Cevdet sen nasıl bir adamsın!” gibi sözlerle takdir edilirken, Dağıstanlı’nın bu hale gelmesine kimse anlam veremedi.

“Eh be Dağıstanlı,ne kadar da hainmişsin sen yahu! Giderken bile hainlik yaptın, Cevdet’i Yunan General’e ispiyonlayarak!” gibi yorumlarla Dağıstanlı’ya ateş püsküren izleyenler, bu evrilme süreci için de; “Dağıstanlı vatansever kahraman birisiyken iki bölümde nasıl bu kadar hain birisine dönüştü?” şeklinde yorumlar yaptılar.

Dağıstanlı’ya bu şekilde ölmenin yakışmadığını düşünen izleyiciler; “Ah be Dağıstanlı, sen vatanı için gözünü kırpmadan abisini vurmuş biriyken yakışmadı sana vatan haini olarak ölmek!” gibi yorumlar yaptılar.

Önümüzdeki bölümlerde neler olacağını, Cevdet’in Dağıstanlı yüzünden başının derde girip girmeyeceğini hep birlikte göreceğiz…