Ana sayfa Sinema Vatanım Sensin’den sonra Pınar Deniz ve Boran Kuzum yeni projede buluştu!

Vatanım Sensin’den sonra Pınar Deniz ve Boran Kuzum yeni projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D’nin sevilen dizilerinden Vatanım Sensin bir döneme damgasını vuran yapımlardan birisiydi… 2016-2018 yıllarında yayınlanan dizi sayesinde 4 genç oyuncu öne çıktı. Bu isimler şimdiki projelerin başrolleri için ilk teklif yapılan isimler…

Kubilay Aka, Boran Kuzum, Pınar Deniz ve Miray Daner’den bahsediyoruz. 4 oyuncu da Vatanım Sensin dizisi ile popüler olmayı başardı… Şimdilerde Boran Kuzum ile Pınar Deniz’in yeniden bir projede buluşması gündeme geldi.. Leon ve Yıldız karakterleri ile iyi bir uyum yakalayan ikili, yeni proje teklifini da kabul etti.

Hilal Saral’ın hazırlıklarını sürdürdüğü Aşkın Kıyameti isimli film projesinde iki genç oyuncu bir kez daha buluşacak. Titiz bir çalışma yürütülen proje için yeni isimler de ortaya çıkmaya başladı. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı filmde Yiğit Özşener ile Musa Uzunlar’ın da rol alacağı ortaya çıktı.

Vatanım Sensin'den sonra Pınar Deniz ve Boran Kuzum yeni projede buluştu! 7

Bir yol hikayesi olan projenin arkasında yine BKM Film var… Musa Uzunlar’ın da uzun süredir birçok projeden teklif aldığı biliniyordu. Oyuncu, bu sezonun başlarında Bir Annenin Günahı isimli dizide yer aldığını ve bu yapımın sadece 5 bölüm ekranda kalabildiğini de hatırlatalım.