Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Çağıran sonunda dizi teklifini kabul etti!

Merve Çağıran sonunda dizi teklifini kabul etti!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – En son 2019-2020 sezonunda Çocuk isimli Star TV dizisinde başrolde yer alan Merve Çağıran, sergilediği başarılı oyunculuk ile hayranlarından büyük ilgi görmüştü. Genç oyuncu, dizide partner olduğu İsmail Hacıoğlu ile yaşadığı aşk ile de magazin gündeminden düşmedi… İki ünlü ismin dizinin setinde başlayan yakınlaşması, büyük bir aşka dönüştü ve birlikte fotoğraflarını sosyal medyada da paylaşarak, hayranlarına birlikteliklerini duyurdular.

Merve Çağıran, Çocuk dizisinden sonra çeşitli teklifler aldı ama yeniden ekrana dönüş yapmadı. Pandemi sürecinin de başlaması ile birlikte setlerden uzakta duran ünlü oyuncu, şimdilerde ise yeni bir projenin hazırlıklarını yapıyor.

Merve Çağıran sonunda dizi teklifini kabul etti! 7

Süreç Film tarafından hazırlıkları devam eden yeni dizi Kalp Yarası’ndan gelen teklifi kabul eden Merve Çağıran, yakında yeniden setlere dönüş yapacak.

Hikayesi Tomris Giritlioğlu’na ait olan dizinin çekimleri ise Antakya’da yapılacak. Henüz oyuncu kadrosu tam olarak netleşmeyen dizinin çekimlerinin de çok yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor.

Merve Çağıran hayranları da ünlü oyuncuyu yeniden ekranda göreceği için mutlu.