Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz, hangi diziyi seçerse ona çok dikkat edin!

Alp Navruz, hangi diziyi seçerse ona çok dikkat edin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz hangi dizi için gelen teklifi kabul edecek? Son yılların en dikkat çeken erkek oyuncularından birisi de Alp Navruz, ünlü oyuncu proje seçme konusunda şimdiye kadar hiç yanılmadı…

Alp Navruz, 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisinde yer aldıktan sonra dizi maratonuna en iddialı çıkışını yaptığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile devam etti. Sinan karakterini o kadar başarılı canlandırdı ki, ünlü oyuncu kısa sürede parladı… Milyonlarca hayran kazanması zor olmayan Alp Navruz’un ardından TRT1 ekranında Alina Boz ile birlikte yer aldığı Elimi Bırakma dizisi de çok sevildi.

Zümrüdüanka ile birlikte Fox TV ekranında kariyerinin en iyi dönemini yaşayan oyuncu, Ceren Yılmaz ile de iyi bir ikili oldu. Alp Navruz, proje seçme konusunda usta birisi haline geldi. Zira gelen birçok teklif arasında yaptığı seçimler ile ününe ün katmayı başardı.

Alp Navruz için bir dizi projesini seçmek o kadar kolay bir şey değil… Oyuncu, senarist ile konuşmadan ve hikayenin derinliğini en ince ayrıntısına kadar anlamadan bir projeyi kabul etmiyor. Bu durumu Zümrüdüanka dizisinin başlarında yaptığı bir röportajında ifade eden oyuncu, önce kendisinin hikayeye ve karaktere inanması gerektiğini belirtiyor.

Ocak ayında Zümrüdüanka’nın bitmesinin ardından dinlenmeye çekilen Alp Navruz için 12 farklı dizi projesi için teklif geldi. Bunlardan birisi de ARC Film’in Kanal D için hazırladığı Baht Zamanı idi. Ancak oyuncunun gündeminde bu dizi yok. Diğer projeleri ince eleyip sık dokuyan oyuncunun nasıl bir seçim yapacağı merakla bekleniyor.

Alp Navruz’un kendi kriterlerine uygun bir yapım seçeceği de biliniyor. Bu da yeni dizisinin daha da çok merak edilmesini sağlıyor. Alp Navruz’un seçeceği diziye dikkat edin, hem hikayesi hem de karakter örgüsü bakımında farklı bir yapım olacağı net…