Ana sayfa Sosyal Medya Ve aylar sonra Onur Seyit Yaran’ı tahtından Akın Akınözü indirdi! Alp Navruz da hızla geliyor!

Ve aylar sonra Onur Seyit Yaran’ı tahtından Akın Akınözü indirdi! Alp Navruz da hızla geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın jönleri, birbirleriyle dizilerinin yanı sıra sosyal medyadaki popülerlikleriyle de yarışıyorlar! Hepsi de son derece başarılı ve son yılların dikkat çeken isimleri arasında. Ancak bazı genç oyuncular var ki daha deneyimli isimleri son dönemde sosyal medyada oldukça güçlü duruşlarıyla popülerlik konusunda zorlamaktaydı!

Dizileriyle gündemde olan erkek oyuncular arasında popülerlik yarışında zirve aylardır Onur Seyit Yaran’daydı! atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’in Doruk’u olarak ünlenen genç oyuncu, 28 yaşında ve ilk olarak 2017’de Kalk Gidelim dizisiyle tanınmıştı. Ardından Vuslat’ta oynadı. 3. dizisi Kardeşlerim ile de büyük bir çıkış yakaladı ve çok sevildi.

Adba.tv’nin haftalık, aylık olarak yayınladığı sosyal medyadaki en popüler erkek oyuncular listesinde uzun zamandır zirveyi kimselere bırakmıyordu! En yakın rakibi Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan’a da fark atarak devam eden birinciliğini, iki haftadır Akın Akınözü’ne kaptırıyor!

Ve aylar sonra Onur Seyit Yaran'ı tahtından Akın Akınözü indirdi! Alp Navruz da hızla geliyor! 8

Hercai dizisiyle tanınan ve ardından Kaderimin Oyunu dizisinde oynayan Akınözü, özellikle yabancı hayranları tarafından Tuzak dizisiyle birlikte büyük bir destek alıyor sosyal medyadan. Bu durum, tablolara da giderek daha çok yansımakta!

Geçtiğimiz hafta yine en popüler listesinde Akınözü, Yaran’ı geçmeyi başarmıştı! Listeye büyük bir hızla ilk sıradan giren Akın Akınözü, 26 Ekim-1 Kasım haftasında da yine açık ara farkla Onur Seyit Yaran’ı geçmiş durumda! Akınözü, daha çok konuşulan, en fazla ismi anılan isim oldu sosyal medyada son haftada. 144 bin 700 paylaşımla Akın Akınözü ilk sıraya yerleşirken, Onur Seyit Yaran da 99 bin ileti ile 2. sırada…

Ve aylar sonra Onur Seyit Yaran'ı tahtından Akın Akınözü indirdi! Alp Navruz da hızla geliyor! 9

Bu arada genç oyuncuların adeta haftalardır ilk sıraları parselleyerek kimseye bırakmadığı popülerlik listesine sürpriz girişi ile dikkat çeken bir başka isim de Alp Navruz oldu! Yürek Çıkmazı isimli dizisiyle ekranlara gelmeye başlayan Navruz, son haftanın en popüler 10 isminin arasına 4. sıradan giriş yaptı! Daha deneyimli isimlerin ekrana gelişi ile birlikte genç oyuncuların tahtının da sallanmaya başladığı görülüyor! Bakalım bir sonraki hafta Akın Akınözü tahtı koruyabilecek mi? Listeye başka sürpriz isimler girebilecek mi? Bekleyip göreceğiz…