Ana sayfa Dizi Haberleri Tekrarıyla, Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı, Baba ve Ben Bu Cihana Sığmazam’ı sallayan dizi bakın hangisi?

Tekrarıyla, Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı, Baba ve Ben Bu Cihana Sığmazam’ı sallayan dizi bakın hangisi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Salı akşamları sezon başından beri iki dizinin rekabetine sahne oluyor. Geçtiğimiz sezon başlayan Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi, atv’nin yeni başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bir kaç hafta zirveyi kaptırmıştı. Geçtiğimiz hafta yeniden zirveyi alsa da bu hafta Total’de yine tahtını kaptırdı!

İki dizi arasında haftalardır süren bu dişli rekabette Show TV’nin Baba dizisi ise daha orta derecelerdeki reytingiyle zirvede rakip olamadı. Ancak Salı günlerinin rekabetine yeni bir dizi daha eklendi! TRT1’in iddialı yapımı Yürek Çıkmazı, bu hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Son derece ağır, dramatik bir hikayeye sahip olan Yürek Çıkmazı dizisinde Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta başrollerde yer alıyor. Kadına yönelik şiddeti içeren hikayesi ile sarsıcı bir başlangıç yapan Yürek Çıkmazı, ilk bölümüyle beklenen reytingi alamadı. Bu nedenle de Salı akşamı kıyasıya yarışan diğer iki diziye henüz dişli bir rakip olarak durmuyor!

Tekrarıyla, Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı, Baba ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ı sallayan dizi bakın hangisi? 9

Fakat dengeleri değiştirecek bir çıkış yakalaması da mümkün. Salı günlerinin yeni dizisi Yürek Çıkmazı, sosyal medyada ise Salı akşamları yayınlanan diğer dizilere ilk bölümüyle ciddi bir fark atmış durumda!

01 Kasım akşamı yeni bölümleri yayınlanan bu üç dizinin, sosyal medya reytingindeki asıl ilginç durum ise Adba.tv’nin günlük ileti sayısı ile ortaya koyduğu tabloda görülüyor!

Tekrarıyla, Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı, Baba ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ı sallayan dizi bakın hangisi? 10

3. bölümü bu hafta ekrana gelen Tuzak dizisinin 2. bölüm tekrarının, Salı akşamının zirvesine oturması hayli ilginç bir durum oluşturdu! Zira dizi, reytingleriyle hayal kırıklığı yaşattı. Ancak sosyal medyadaki konuşulma oranı, dikkat çekici!

Tekrarıyla, Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı, Baba ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ı sallayan dizi bakın hangisi? 11

Salı akşamı ekrana gelen ve reytingleriyle zirvedeki iki dizi Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam, reytingi daha düşük Baba dizisinin de altında oranlarla sosyal medyada etkinlik gösterdi.

Tuzak dizisi ise bu üç diziyi tekrarıyla ezip geçmiş durumda! Özellikle Akın Akınözü’nün yabancı hayranlarının yoğun ilgisi, bu tabloya yansımış görünüyor! Sosyal medyada gün birincisi olmayı başaran Tuzak dizisi, tekrarıyla da Salı akşamı dizilerini alt etmiş! Ancak bu durumun reytinglere kısa süre içinde yansımaması, Tuzak dizisi için istenmeyen kararları da beraberinde getirebilir!